Indéks resep

Cod Portugis

Abdi bogoh Portugal, sareng anu utamina, dahareun na. Di dinya anjeun tiasa ngaraosan kodok paling enak di dunya. Aranjeunna nyiapkeun resep cod waé sapertos anu sanés. ...
Cod Ajoarriero

Cod Ajoarriero

Ajoarriero cod mangrupikeun klasik tina gastronomi urang. Resep saderhana anu ngahijikeun, sajaba ti cod anu teu dihoyongkeun, bahan sanés sapertos bawang bodas, ...

Cod sareng bawang bodas sareng kentang

Dinten ieu kami badé resep resep bawang bodas bawang bodas sareng kentang. Piring anu saé, saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun. Upami anjeun resep cod ...
Dipanggang cod sareng sangu

Dipanggang cod sareng sangu

Nalika urang hoyong ngajaga diri sareng nuturkeun pola penurunan beurat badan, urang condong ngalakukeun kasalahan masak ku cara anu bosen sareng henteu ngeunah pisan, anu ngajantenkeun urang ...

Dipanggang cod nganggo kentang

Kodeu bakar sareng kentang, piring anu saé pikeun nyiapkeun liburan ieu. Cod mangrupikeun lauk bodas anu séhat pisan, beunghar ku protéin, idéal pikeun ...
resep bérés tina cod sareng chanfaina

Cod sareng Chanfaina

Kami dina usum saum sareng resep lauk biasana kasohor pisan. Sareng sanaos kuring henteu pisan nuturkeun tradisi ieu, ayeuna ...

Kodeu nganggo kembang engkol

Kodeu nganggo kembang engkol, piring Galicia tradisional anu lezat anu disiapkeun ku cod nganggo kembang engkol sareng paprika. Piring saderhana sareng lengkep. Cocog pikeun nyiapkeun ...
bérés resep cod sareng endog sareng kismis

Cod sareng Endog sareng Kismis

Resep anu beunghar pikeun ayeuna, dumasar kana lauk, endog sareng kismis. Mangrupikeun ngeunah anu cukup khas dina usum saum, tapi salaku ...

Cod sareng kentang dipanggang

Akhir minggu ieu kami ngaraosan cod anu enak ieu sareng kentang dipanggang. Éta piring anu saderhana pisan didamel sareng dina waktos anu sami ...

Lada Codfish

Cod sareng cabé sareng tomat goreng, piring anu beunghar sareng lengkep. Cod mangrupikeun lauk bodas anu saé pisan anu ngahijikeun sareng bahan naon waé, ...

Cod sareng cabé panggang

Dinten ieu kuring ngantepkeun resep anu saderhana, cod sareng lada panggang, piring anu ngeunah sareng séhat anu tiasa urang siapkeun salaku starter atanapi piring tunggal, gampang pisan ...

Cod sareng tomat sareng cabé

Urang badé nyiapkeun cod sareng tomat sareng cabé, resep lauk idéal pikeun Paska. Sanaos kami mendakan cod sadidinten sareng ...

Cod sareng sayuran

Cod sareng sayuran, resep anu saé pikeun dinten-dinten Paska sareng kanggo unggal dinten dina sataun. Cod nyaéta lauk bodas sareng ...
Dourado cod

Dourado cod

Resep ieu asalna Portugis, maka éta ngagaduhan nami cod dourado. Di nagara ieu aranjeunna spesialis masak lauk sareng khusus ...

Cod dina sambel sareng endog puyuh

Urang badé ngamimitian saminggu nganggo cod dina saos héjo sareng endog puyuh. Piring saderhana, sareng saos beunghar sareng dibarengan ku ...

Cod gratin sareng aioli

Cod au gratin with aioli, resep anu super, kanggo kuring piring anu luar biasa, kuring resep pisan. Éta ogé dibarengan ku sababaraha kentang bakar. Dina resep ...
Sawangan standar

Kalori rendah: sate hayam sareng sayuran

Kami bakal ngagaduhan tuangeun anu raoseun dina akhir minggu sareng dada hayam sareng sababaraha sayuran anu beunghar ku vitamin, protéin sareng mineral khusus ...
Sawangan standar

Kalori rendah: salad apel sareng sayuran

Dinten ieu kuring nampilkeun resep resep ieu kanggo apel sareng sayuran salad rendah kalori, mangrupikeun pilihan anu béda pikeun ngaraosan sareng ngasupkeun buah sareng ...
Sawangan standar

Kalori Rendah: Hiasan Kacang Héjo

Kuring bakal ngajarkeun anjeun kumaha nyiapkeun tuangeun anu lezat sahingga anjeun tiasa ngaraosan éta salaku hiasan, mangrupikeun pilihan anu sanés sareng ngalebetkeun kana diét rendah anjeun ...

Kalori Rendah: Panggang Kentang Garnish

Kentang mangrupikeun tuangeun idéal salaku hiasan, kanggo dilebetkeun kana diet rendah kalori, ku sabab kitu dinten ayeuna urang bakal nyiapkeun resep saderhana sareng ...
Sawangan standar

Kalori rendah: kacang polong oray

Dinten ieu kuring nyarankeun anjeun nyiapkeun garnish anu sederhana, rendah kalori sareng kacang polong anu séhat pisan sareng anjeun ngaraoskeun salaku hiasan pikeun ngiringan daging, lauk atanapi ...
Sawangan standar

Kalori rendah: omelet wortel

Kami bakal nyiapkeun resep anu séhat pikeun sadayana anu kedah nuturkeun diet rendah kalori anu gampang dilaksanakeun kalayan kontribusi sadaya pasipatan ...
Sawangan standar

Pisang Goreng

Kuring mawa anjeun tuangeun anu sanés anu anjeun tiasa nyiapkeun sakedap. Bahan-bahan: 6 cau 100 g. tipung mantega pikeun jas Prosedur: Ngumbah ...

Pisang goreng sareng kalapa

Biasana panginten yén cau mangrupikeun buah anu ngajantenkeun anjeun gendut, tapi dina kanyataanana, cau sedeng ngan ukur 10 kalori langkung tina apel ...

Meringue cau

Resep ieu cocog pikeun celiacs, sanaos henteu khusus pikeun aranjeunna, éta beunghar pisan sareng tiasa didahar ku sadayana. Bahan-bahan: 1 jelas 3…
Bar Muesli

Bar Muesli pikeun sarapan atanapi camilan

Dinten ieu kami nyiapkeun bar muesli, proposal anu hébat salaku sarapan atanapi snack. Anjeun ngan peryogi opat bahan pikeun nyusunna, ngan ukur opat! Sareng upami daptar ...
Bar énergi

Énergi sareng satiating bar

Naha anjeun resep olahraga, bugar atanapi naha nuju diet? Upami kitu, teraskeun maca sabab kuring bakal nyaritakeun kumaha nyiapkeun ...
Cau dua warna sareng lemesna kiwi

Cau dua warna sareng lemesna kiwi

Usum panas parantos caket, waktos sataun nalika inuman anu tiis sapertos kieu langkung dipikaresep. Lancis bicolor ieu sareng cau sareng kiwi ...
Gamelan apel cau

Smoothie Pisang Apel Krim

  Nyitak cau krim sareng apel anu lancar Masih waktos ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan buah anu seger pisan,, bari anjeun tiasa,…
Gamelan alpuket

Gamelan alpuket

Dina sababaraha kasempetan Kuring parantos ngawartosan anjeun ngeunaan kalemahan kuring pikeun leueur sareng jus buah alami nalika cuaca anu saé, ...
réngsé-resep-pikeun-céri-samangka-aprikot-lemes

Céri, samangka sareng aprikot lemes

Normal yén nalika usum panas sumping hiji-hijina hal anu urang hoyong tuang nyaéta tuangeun ringan sareng inuman anu nyegerkeun urang tengah siang, kanggo ...
Smoothie coklat sareng kalapa

Smoothie coklat sareng kalapa

Abdi resep leueur sareng teu tiasa ngabantosan nyobian kombinasi anu sanés. Minggu kamari kuring bakal nyiapkeun cikopi sareng kalapa ieu, guncang anu ...
Smoothie coklat sareng strawberry

Smoothie coklat sareng strawberry

Upami, sapertos kuring, anjeun resep ngocok pisan ti waktos ka waktos, ieu mangrupikeun alternatif anu saé. Candak salah sahiji kombinasi kuring ...

Smoothie coklat sareng cau

Dina resep ieu kami nunjukkeun yén kami henteu kedah ngalakukeun tanpa hal anu lezat janten séhat sareng henteu kéngingkeun kiloan tambahan. Naha urang nyarios éta? ...
Lemes sareng flakes oat, cau sareng koko

Lemes sareng flakes oat, cau sareng koko

Lemes ieu serpih oat, cau sareng koko sigana mah alternatip anu hadé salaku sarapan atanapi camilan. Mangrupikeun sasalaman vegan anu parantos kuring nyiapkeun ...
Stroberi milkshake

Stroberi milkshake

Dinten ayeuna kuring masihan anjeun resep anu saderhana saderhana, tapi éta mangrupikeun salah sahiji anu sok ngagentos boh di kalangan barudak boh déwasa. Anjeun anu parantos terang kuring ...

Smoothie strawberry buatan sendiri

Dinten ieu kami hoyong nawiskeun anjeun resep saderhana pikeun smoothie strawberry buatan sendiri. Sakumaha anjeun panginten parantos terang, resep gaduh sipat anu saé pikeun ...

Smoothie Pisang Stroberi

Gamelan cau Stroberi. Kalayan datangna cuaca anu saé aranjeunna hoyong gaduh barang anu langkung tiis. Ngamangpaatkeun usum strawberry anjeun kedah ngamangpaatkeun sareng ngalakukeun ...

Susu kedel sareng kalancaran melon

Kuring henteu weruh naha anjeun terang tapi akhir-akhir ieu cukup modis pikeun ngadamel ngoyagkeun nyalira sareng / atanapi 'ngosongkeun' diri di bumi. Anu utama ...
Oreo ngocok sareng sangu kembung

Oreo ngocok sareng sangu kembung

  Nalika usum panas sumping, anu ngoyagkeun janten proposal anu saé pikeun ngalayanan anu alit dina waktos cemilan. Sihir lemes ieu ...

Lemes kayu manis pisang

Pecinta buah, khusus cau sareng jeruk, bakal resep kana licin ieu. Saeutik pisan bahan anu cukup pikeun nyiapkeun sareng nyandak ...

Gamelan cau sareng pelem

Cuaca anu hadé ngarobih diet urang. Smoothie buah anu tiis pisan didugikeun salaku alternatip anu hadé boh dina waktos sarapan sareng ...
Kacang, coklat sareng smoothie almond

Kacang, coklat sareng smoothie almond

Smoothies biasa di bumi kanggo sarapan. Kuring kedah ngantunkeun mangkok susu kuring sareng éta parantos ngantunkeun kuring milarian pilihan anu sanés ...

Samangka sareng leueur cau

Semangka sareng smoothie cau, smoothie anu saé pisan sareng ngandung gisi, idéal pikeun sarapan atanapi cemilan usum panas. Henteu aya nanaon…

Smoothie yogurt kalayan madu

Yoghurt sareng madu shake anu kuring nampilkeun ayeuna badé ngaraosan budak leutik. Naon? Naon anu kuring ngadangu di dinya? Naon…
Blueberry Yogurt Smoothie

Blueberry Yogurt Smoothie

Bahan 200g blueberry. 4 sendok és krim yogurt 4 yoghurt alami skimmed 2 séndok gula Daun mint Persiapan Kalayan gula ...

Smoothie sareng pelem lampu mangga

Kusabab kabeungharanana dina asam sareng vitamin A sareng C, pelem mangrupikeun antioksidan anu kuat anu ngabantosan awak ngalawan dégradasi ...
Smoothie sareng smoothie oatmeal

Smoothie sareng minyak sayur oatmeal

Jus sareng smoothie anu nyampur bubuahan, sayuran bahkan séréal, sapertos dina kasus ieu, mangrupikeun cara anu saé pikeun nyandak sadaya vitamin, mineral ...
Rambut malaikat bayonese

Rambut malaikat bayonese

Sababaraha dessert saderhana sapertos berry. Kueangan puff ieu ku bulu rambut malaikat anu disajikeun dina porsi masing-masing nyaéta ...
Resep réngsé perjurit

Inuman sareng Kopi: Prajurit "

Kuring jarang nyiapkeun inuman pikeun dibagikeun salaku resep, tapi dinten ieu kuring mutuskeun pilihan ieu kusabab panas sareng kusabab aya waktos ...
sandia

Keuntungan samangka

Kalayan dinten-dinten usum panas ieu anu dialaman ku urang di sababaraha daérah, penting pisan anjeun teras-terasan nyandak tuangeun anu nyegerkeun sareng khususna seueur cai, janten ...
Wortel

Mangpaat wortel

Kami resep pisan ngobrol sareng anjeun sahenteuna saminggu sakali ngeunaan manpaat kadaharan anu pangsaéna anu ditawarkeun ku bumi atanapi sato, ...
Lentil

Mangpaat lentil

Sadayana terang sareng aranjeunna sok nyarios ka urang salaku barudak yén lentil ngagaduhan seueur beusi, tapi ogé kacang-kacangan ieu nguntungkeun pikeun ...
Suung

Mangpaat supa

Urang sadayana terang yén sayuran, daging, buah sareng lauk mangrupikeun tuangeun anu kedah urang tuang dina tuangeun sadidinten, ogé ...
buah beri

Mangpaat buah beureum

Nalika urang lebet ka dapur, urang tiasa ngagaduhan seueur kasempetan pikeun tuang diri ku produk anu pangsaéna sareng khususna dina usum, boh dina sayuran sareng ...
kauntungan-cooc

Mangpaat minyak kalapa

Nalika urang nyarioskeun manpaatna tuangeun, urang teras mendakan produk anu pangsaéna pikeun ngalengkepan tuangeun sadidinten anu biasana dilakukeun pikeun didahar atanapi ...
Brokoli

Mangpaat brokoli

Dina sababaraha kasempetan nalika urang nyarioskeun sayuran biasana urang mikirkeun anu didamel dina salad, anu pikeun musim ieu dimana ...
cabé-warna

Mangpaat cabé

Kami terang yén aya seueur jalma anu nyobian nyingkahan cabé tina diet sapopoéna, ogé barudak anu mendakan éta ngan ukur ningali ...

Bawang bodas

Bawang bodas cockles, piring gancang sareng gampang pikeun disiapkeun. Piring anu henteu peryogi seueur bahan sareng anu urang gaduh di bumi. Cockles nyaéta ...
resep kerang

Cockles dina saos

Cockles mangrupikeun moluska beunghar pisan ku beusi, mineral anu penting pisan dina diet atlit, duanana pikeun nyegah anémia sareng mastikeun transportasi oksigén ...

Terong vinaigrette

Resep anu saé kanggo anu ngamimitian, sandwich atanapi ngiringan daging beureum. Bahan 1/2 kg. Aubergin ungu 1 bawang bodas sirah 2 séndok oregano 1/2 ...

Terong sakumaha pizza

Resep anu kami bawa ka anjeun dinten ayeuna ngagaduhan sababaraha hal anu kuat anu ngajak anjeun nyiapkeun wengi ieu: Éta saderhana dilakukeun. Gancang sareng ...

Endog sareng tipung anak ayam

Endog sareng tipung anak ayam. Aubergine anu digoréng sareng digoréng ngeunah, kuring resep pisan, karunya nyaéta bom kumargi aranjeunna nyusu ...

Eggplants di Milanese

Dinten ieu kami bakal ngadamel sababaraha aubergine roti atanapi aubergine di Milanese. Terong ngandung sami sareng kentang héjo atanapi bertunas sareng tomat anu henteu asak ...

Goreng aubergine sareng madu

Dinten ieu kami nampilkeun anjeun piring idéal pikeun tuangeun. Éta séhat sabab bahan utama na nyaéta terong sareng éta amis, kanggo anu ...

Goreng aubergine sareng madu

Dinten ieu kami nyiapkeun aubergine goreng sareng madu, pikaresepeun pikeun anu resep térong kalayan sentuhan madu anu ngajantenkeun aranjeunna béda. Sanaos sigana ...

Térong digoréng dina tempura

Aubergines dibabuk dina tempura, téhnik adonan anu raoseun pisan, gampang disiapkeun. Jisim adonan ieu kedah rada kandel, ...

Terong boneka

Dinten ayeuna sababaraha aubergine boneka, piring sayuran sareng daging anu séhat. Piring saderhana pikeun nyiapkeun sareng aranjeunna saé pisan. Resep anu ku kuring diusulkeun ...

Térong dieusian ku daging

Aubergines dieusian ku daging mangrupikeun resep anu saé pikeun sakulawarga, utamina nalika urang gaduh tamu di bumi sareng urang hoyong ngadamel piring ...

Tuna dipanggang boneka aubergine

Tuna panggang boneka aubergine, resep saderhana, cara sanésna tuang aubergine. Terong téh séhat pisan, éta mangrupikeun sayuran anu ...
Terong boneka Daging

Terong boneka Daging

Dinten ieu kami badé masak aubergines anu lezat dieusian ku daging cincang sareng béchamel. Hidangan anu sampurna kusabab éta kalolobaanana diwangun ku sayuran, ...
Terong boneka Daging

Aubergines dieusian ku daging sareng kéju

Aubergine boneka mangrupakeun piring anu serbaguna pisan, sabab urang tiasa ngeusianana ku naon waé anu dipikahoyong, hayam, supa, sangu, jst. Salaku tambahan, éta piring ...
Terong dieusian ku daging sareng kéju

Terong dieusian ku daging sareng kéju

Aubergine boneka, klasik! Di bumi urang henteu nyiapkeun aranjeunna langkung ti sakali sasasih sareng nalika urang ngalakukeun, urang henteu pernah ngalakukeun hal anu sami ...
Hayam boneka aubergin

Hayam boneka aubergin

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu lezat ieu pikeun aubergines dieusian ku hayam, piring sederhana kanggo nyiapkeun sareng asupan kalori anu rendah pisan. Sareng deuih…
Hayam boneka aubergine dina saos supa

Hayam boneka aubergine dina saos supa

Dinten ieu kuring parantos masihan anjeun resep anu resep anu anjeun pikacinta, éta ngeunah aubergines dieusian ku hayam dina saos supa. Ieu ngagaduhan ...
Terong Boneka Sayuran

Terong Boneka Sayuran

Kusabab kamari urang ngaraosan diri ku kepang manis sareng brioches, kumaha saur anjeun upami dinten ieu urang nyaimbangkeun sabtu minggu sareng ...

Terong Boneka Sayuran

Aubergines dieusian ku sayuran, resep anu saé sareng rupa-rupa sayuran. Aubergine boneka tiasa disiapkeun dina sababaraha cara, dieusian ku hayam, daging sapi, ...

Boneka Terong Gratin

Boneka aubergines au gratin, piring lengkep anu saé pisan. Salaku starter atanapi starter, piring aubergine ieu salawasna hasil sabab aranjeunna ...
Sawangan standar

Ucup malaikat

Bahan-bahan: 5 ons susu Kalua nguap (secukupnya) És frappe 3 ons tequila Persiapan: Tuang susu anu ngejat, téquila, ... kana adun.

Gaya Bream Donostiarra

Bahan-bahan: 4 laut laut 1/2 cabé Jus tina 1/2 lemon 1 cengkéh bawang bodas Minyak zaitun 4 séndok cuka Persiapan Garam: Asin anu ...
Sawangan standar

Steak kalori low kalori

Bahan: 4 steak rump atanapi taktak 200 Gr unggal 1 bawang diteukteukan dina julienne 1 potongan cabé beureum dina julienne 2 cengkéh tina ...
Sawangan standar

Steak babi kalayan bawang

Steak daging babi anu beunghar ieu ngadamel 4 porsi, idéal pikeun ngiringan anggur bodas anu saé. Mangrupikeun resep anu gampang dilakukeun, sapertos pikeun anu ngamimitian ...

Tenderloin steak dieusian ku daging

Di dieu anjeun ngagaduhan resep anu hadé pikeun nyiapkeun dina wengi romantis atanapi khusus. Bahan-bahan: 8 kandang cangkang steak 100 g daging aseupan 1 endog ...

Bimi tumis sareng kecap

Bimi tumis sareng kecap. Bimi mangrupikeun sayuran anu urang énggal-énggal di pasar, aranjeunna nyebatna sayuran super kanggo ...
Biribiris

Biribiris, kantun teu tahan!

Pikeun ngamimitian dinten Senén kalayan énergi saatos sasak liburan anu hébat, kami ngusulkeun ngajantenkeun tuangeun tuangeun anu bakal ngajantenkeun kami rada senang dina ...
Sawangan standar

Biscotela

Bahan-bahan: Persik kaléng puding Coklat Sakotak ageung biskuit Vanilla flan Chantilly cream Persiapan: Pasang biskuit dina pirrex dina bentuk ...

Kueh bolu sareng sambel karamel

Kami réngsé saminggu ku amis, sareng sababaraha muih kalayan saos karamel. Dessert anu pikaresepeun, sababaraha brownies sareng ...
Kueh waluh sareng krim dikocok

Kueh waluh sareng krim dikocok

Kalayan waluh anjeun tiasa ngadamel manisan. Paporit kuring diantara anu parantos kami bagikeun sareng anjeun didieu, tanpa diragukeun, pie waluh sareng ...

Cupcakes pikeun snack

Nalika waktuna téh atanapi kopi, éta saé waé pikeun ngagaduhan anu amis di bumi pikeun ngiringan, sareng upami éta buatan sareng ...

Kue kayu manis dasar

Milarian resep kueh anu gampang diinget? Anjeun tiasa ngadamel kuéh kayu manis dasar ieu dimana waé anjeun angkat, sabab anjeun ngan ukur kedah ...

Kueh buatan sendiri

Sanaos kuring pikir urang sadayana terang kumaha ngadamel kueh buatan sendiri anu lezat, éta henteu matak nyeri émut kana resep anu lami, sareng langkung-langkung upami resep ieu hartosna ngagaduhan anu lezat ...

Kueh buatan sendiri

Kami badé nyiapkeun jajan bolu buatan sendiri, klasik tina dapur kami, teu aya anu langkung saé kanggo sarapan atanapi camilan. Kue ieu mangrupikeun ...

Kueh coklat buatan imah

Naon cikopi bakal ngagaduhan anu ampir sadayana resep? Kusabab urang terang yén seuseueurna anjeun resep pisan sapertos urang, dinten ayeuna anjeun ...

Kueh coklat buatan imah

Dinten ieu kuring nyandak kuéh coklat buatan anjeun. Kalayan kaayaan urang, kakoncara di bumi ngajantenkeun urang milarian cara pikeun ...
Kueh bolu basis apel

Kueh bolu basis apel

Aya kuéh anu raos atanapi ambu na nyandak anjeun budak deui. Kueh bolu berbasis apel ieu anu dilakukeun ku aranjeunna nalika kuring alit ...

Kueh bolu sareng céri

Kanggo sarapan atanapi camilan urang tiasa nyiapkeun kuéh enak ieu sareng céri. Éta saé pisan sahingga kami ngamangpaatkeun buah musiman pikeun ...
Kue bolu sareng palapis coklat

Kue bolu sareng palapis coklat

Abdi henteu tiasa ngeureunkeun tuang tuang coklat. Resep naon waé anu sumping ka tangan kuring sareng ngandung coklat salaku bahan utama, otomatis bakal lumangsung ...

Kueh bolu sareng nanas

Kue sareng nanas, kuéh anu beunghar sareng raos pisan. Anjeun bakal resep kuéh ieu kusabab raoseun raos pisan. Éta téh disiapkeun sareng nanas di ...
Kue kacang almond sareng lemon

Kue kacang almond sareng lemon

Akhir minggu waktuna nyaangan oven di bumi. Nya iraha kuring gaduh waktos kanggo nyiapkeun sareng muih cookies, muffin sareng ...

Biskuit tina almond

Teu aya cara anu langkung saé pikeun ngabagéakeun kulawarga tibatan kuéh almond ti éta nalika aya dina oven aranjeunna parfum sadayana ...
Gula coklat sareng jajan kopi

Gula coklat sareng jajan kopi

Kami réngsé saminggu nyiapkeun kuéh bolu enak pikeun sarapan. Sarapan anu bakal ngajantenkeun rutinitas langkung gampang deui énjing, berkat anu halus ...
Kueh zucchini saderhana

Kueh zucchini saderhana

Salila usum zucchini upami taneuhna berehan, salah kapaksa kreatif di dapur supados henteu bosen ku sok ditepikeun ...

Waluh sareng jajan pipa

Waluh buatan sendiri anu juicy pisan sareng kuéh bolu pipa kalayan raos anu amis tur lemes. Kami gaduh waluh sapanjang taun di pasar, ...

Kue kayu manis

Kue kayu manis, kuéh lembut sareng juicy anu beunghar. Resep jajan klasik kalayan bahan saderhana. Kueh bolu sareng aroma kayu manis anu lezat sareng ...

Brownie coklat

Kueh bolu coklat gelombang mikro. Mangrupikeun resep anu gampang sareng gancang sareng nikmat. Dina waktu anu singget urang gaduh kueh anu enak, tanpa kedah najis seueur ...

Kueang Bolu Coklat Tanpa Endog

Resep ieu dirancang khusus pikeun jalma anu kusabab alergi endog teu tiasa tuang produk tertentu. Kue coklat ieu tanpa endog ...
Kueh Coklat Pisang

Kueh Coklat Pisang

Kami ngamimitian sabtu minggu nyiapkeun resep anu pikeun ngamiskeun sarapan atanapi camilan. A coklat juicy sareng kueh bolu cau sareng ...
Kueh bolu raoseun

Kue dua rasa, camilan hébat

Kanggo snack siang ieu, kuring parantos nyiapkeun kueh anu saé pisan pikeun anjeun. Éta kuéh yoghurt anu biasa, tapi ...
Sawangan standar

Kue jeli jeruk nipis

Bahan 1/2 gelas minyak hampang 3 endog 1 bungkus ragi 1 gelas gula 1 bungkus jeruk nipis 1 gelas ...
Lemon sareng jajan rosemary

Lemon sareng jajan rosemary

Nalika kuring ningali resep ieu, kuring terang kuring kedah nyusunna. Abdi resep cupcakes rasa jeruk, utamina anu jeruk nipis. Kuring ogé panasaran ningali kumaha ...
Kueh jeruk nipis

Kue bolu lemon, sarapan sing gampang

Teu aya anu langkung saé tibatan sarapan buatan bumi. Jus jeruk anu anyar diperes sareng jajan bolu buatan mangrupikeun pelengkap anu paling saé kanggo ...
Kueh jagong

Kueh jagong enak!

Ieu kuéh bolu biasa di bumi. Kalayan sacangkir kopi atanapi coklat panas di tengah siang, kuéh tepung jagong ieu nyata ...
Kueh apel

Kueh apel

Kueh bolu mangrupikeun salah sahiji manisan anu paling serbaguna, sabab ngaku ratusan jinis tina bahan-bahanna. Anjeun tiasa ngalebetkeun buah naon waé anu ...

Apel sareng jajan almond

Jajan apel sareng almond, kombinasi anu sampurna pikeun tuangeun. Kue anu raoseun pisan sareng raos anu saé pisan. Kuring sok tuang apel, di ...
Jajan apel sareng madu

Jajan apel sareng madu

Anjeun parantos terang perkawis resep kuring pikeun tuang anu ngagaduhan apel diantara bahanna; biskuit apel haneut atanapi muffin apel sareng ...
Apel, kayu manis sareng jajan kismis

Apel, kayu manis sareng jajan kismis

Anjeun terang naon anu kuring resep masak kuéh dina akhir minggu. Éta parantos dugi ka cuaca anu goréng sareng ngomean adat istiadat anu lami. Ieu…
Kueh apel Pedro Ximénez

Kueh apel Pedro Ximénez

Upami anjeun resep kueh spons ku remuk leupas, henteu beurat, dina ieu anjeun bakal mendakan proposal anu bodo. Dipasang ku apel anu raoseun ku anggur ...
Kueh katumbiri

Kueh katumbiri

Kuring parantos ngadamel kuéh persik ieu parantos lami tapi kuring henteu acan mendakan waktos kanggo nyebarkeunana. Éta kuéh saderhana sareng éta naha kuring henteu hoyong ...
Kue persik tanpa endog

Kueh bolu persik (tanpa endog)

Halo sadayana! Kumaha damang?. Dinten ieu kuring masihan anjeun resep amis anu saderhana anu cocog pikeun sadaya pamirsa: kuéh bolu katumbiri tanpa endog.…

Kueh madu

Kue madu, kuéh anu beunghar sareng juicy kalayan raos anu saé anu ditampi ku madu. Kuring nempatkeun madu lemes ka dinya, tapi ayeuna ...
Kueh madu

Kue madu pikeun amis sarapan

Dimimitian saminggu ngamaniskeun diri ku kuéh buatan bumi anu saé, éta sanés rencana anu saé? Kue madu ieu parantos langkung ti sadayana anu diarepkeun ku kuring; hasilna…
Kue madu sareng walnut

Kue madu sareng walnut

Kami réngsé sabtu minggu ku nyiapkeun cake madu sareng walnut anu saderhana sareng gancang. Anjeun tiasa ngalaksanakeunana énjing-énjing sareng siap-siap pikeun ...

Kueh bolu jeruk

Dinten ieu kuring ngajukeun jajan jeruk anu enak. Kue buatan sendiri, sehat pisan kumargi ngagaduhan jeruk sareng mangrupikeun cara tuang buah, ...
Kueh bolu jeruk

Kueh bolu jeruk

Dinten ieu kuring masihan resep anu saé ieu pikeun nyiapkeun soré sareng barudak. Amis tradisional, anu ku barudak leutik bakal resep sareng ...

Kueh bolu jeruk

Dinten ieu kami nyiapkeun jajan jeruk. Kueh-kuih kawéntar pisan, éta gancang nyiapkeun sareng cocog pikeun sarapan, camilan atanapi ngiringan ...

Kueh jeruk gelombang mikro

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun jajan bolu jeruk dina gelombang mikro. Kueh saderhana sareng gancang kanggo nyiapkeun. Resep ieu idéal pikeun jaman harita nalika anjeun henteu ...
Kueh bolu jeruk

Kueh jeruk gancang sareng gampang

Kueh-muihna gancang-gancang sareng gampang dessert kanggo didamel sareng, sajaba ti éta, éta saé pikeun sarapan sareng camilan kanggo murangkalih sareng kunjungan éta ...
Kueh cau kanggo sarapan

Kueh cau kanggo sarapan

Aya akhir minggu nalika seseorang hudang isuk-isuk sareng henteu mendakan jalan anu langkung saé pikeun ngamimitian énjing tibatan nyiapkeun sarapan anu saé.…
Kueang cau sareng coklat

Kueang cau sareng coklat

Roti cau anu lezat atanapi kuéh bolu pisang ieu, mangrupikeun amis anu lezat anu bakal ngabahagiakeun saha waé anu nyobian. Cau bakal ...

Kueh sareng pisang walnut

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun kuéh cau sareng walnut, nikmat kuéh anu ngagaduhan rasa anu saé pisan anu dicandak ku cau ...
Keju mascarpone sareng kueh coklat

Keju mascarpone sareng kueh coklat

Aya seueur resep anu urang pendakan kusabab kabutuhan atanapi kahoyong ngamangpaatkeun bahan-bahan anu urang gaduh dina kulkas sareng parantos siap ...

Yogurt sareng jajan coklat

Yogurt sareng jajan coklat, anu amis buatan coklat kanggo sarapan atanapi camilan. Saha anu henteu resep !!! Siapkeun kueh buatan ...

Yogurt sareng kueh lemon

Kue yoghurt sareng bolu lemon, klasik diantara kuéh bolu, saderhana sareng beunghar pisan. Resep ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling gampang dilakukeun kumargi ...

Yogurt sareng jajan apel

Kue yoghurt sareng bolu apel saderhana pisan sareng ngeunah, apel masihan raos anu saé pisan. Pikeun nyiapkeun jajan ieu kuring parantos nganggo ...

Yogurt sareng jajan jeruk

Yogurt sareng jajan jeruk. Saha anu henteu resep kuéh bolu lemes sareng juicy anu raos sareng raos jeruk lemes. Kueh ...

Kue yogurt sareng jeruk bali

Tangkal jeruk mangrupikeun buah anu hébat anu dipohokeun, matak éra sabab ngagaduhan seueur sipat sareng rasa anu sanaos kuat di ...

Kue wortel

Dinten ieu kuring ngantepkeun resep pikeun nyiapkeun kuéh bolu nganggo wortel, gampang pisan disiapkeun. Éta saé pisan ku warna jeruk anu saé, ...

Kue wortel

Kue wortel, kuéh anu lezat sareng juicy kalayan raos anu lemes sareng lemes, sareng warna anu saé. Kue wortel sajaba ti ...
Kue wortel sareng tipung dieja

Kue wortel sareng tipung dieja

Upami anjeun milari jajan anu lezat sareng séhat pikeun ngamimitian dinten Minggu, anjeun parantos mendakanana! Kue wortel ieu sareng tipung dieja ...
Wortel sareng jajan oatmeal

Wortel sareng jajan oatmeal

Dina Resep Masak kami sering nyorong anjeun ngadamel pastry buatan sendiri. Anjeun anu resep tuang manisan sahingga tiasa ngaraosan diri ku waspada kana ...

Wortel sareng kuéh kayu manis

Kue wortel sareng kayu manis kuéh enak sareng juicy kanggo sarapan atanapi ngiringan kopi. Sanaos ayeuna anjeun henteu hoyong hurungkeun oven, tina ...

Wortel sareng kuéh kayu manis

Kueh wortel sareng kayu manis, resep tradisional anu terkenal pisan, kusabab éta kuéh langkung séhat, kalayan seueur rasa sareng ...

Kueh bolu warna

Kueh bolu dina dua warna, anu amis anu sok jaya, lemes sareng buatan imah. Campuran dua rasa, kuéh bolu normal sareng anu sanés ...
Kue bolu dina 5 menit

Kue bolu dina 5 menit

Nyiapkeun jajan homemade henteu kedah rumit, ogé henteu kedah janten kapang atanapi oven. Dupi anjeun kersa nyiapkeun ...

Kue bolu sareng yogurt

Kueh bolu anu lezat sareng yoghurt, cocog pikeun sarapan atanapi cemilan. Éta juicy pisan sareng lembut, éta saé pisan dijantenkeun basa pikeun muih ...
Oatmeal lengkep sareng jajan wortel

Oatmeal lengkep sareng jajan wortel

Minggu ayeuna kuring ngadamel séréal gandum sareng jajan wortel ieu pikeun ngiringan kopi dina waktos camilan. Di bumi urang resep tuang ...
Kueh cau lengkep

Kueh cau lengkep

Di bumi kami resep nyiapkeun resep anu amis dina sabtu minggu. Hususna muih sareng muffin anu tiasa urang resep pikeun sasarap sareng ...
Kueh dibalikkeun jeruk

Kueh dibalikkeun jeruk

Di bumi, kuéh bolu henteu pernah leungit dina akhir minggu. Sarapan sareng snack mangrupikeun waktos anu biasana dipilih pikeun nyobaan kombinasi anyar atanapi ngulang ...

Kueh coklat jus

Teu aya anu langkung beunghar tibatan brownie juicy anu saé. Pikeun camilan, sarapan sareng bahkan pikeun tuangeun, ngiringan kopi saatos ...

Coklat gancang sareng kuéh almond

Coklat gancang sareng jajan almond, tuangeun anu beunghar sareng saderhana. Anu gancang kusabab 7-8 menit urang asak dina gelombang mikro. ...

Kueh bolu bébas gluten

Unggal dinten langkung seueur jalma mimiti kasabaran ti intoleransi tuangeun atanapi alergi sapeuting. Jalma-jalma ieu kedah ...
Kueh bolu coklat tanpa yogurt

Kue bolu tanpa yoghurt coklat

Naha anjeun badé nyiapkeun jajan tanpa yogurt? Dina sababaraha kasempetan, henteu kajantenan anjeun ngadamel kuéh anu enak, sareng nalika anjeun parantos siap-siap, henteu ...

Kueh Sobao pasiego

Kue pasién Sobao, kuéh enak kalayan rasa mantega. Kue bolu khas ti Valles Pasiegos (Cantabría). Idéal pikeun ngiringan sarapan atanapi ...

Kueh Cola-Cao

Kueh bolu Colacao, kuéh saderhana kalayan raos coklat, lemes pisan, éta cocog pikeun nyiapkeun dina ulang taun atanapi pésta. Éta disiapkeun langsung, nyaéta ...

Kue-Lebaran

Kue lebaran, kuéh anu beunghar sareng pikaresepeun pikeun nyiapkeun dina wengi anu pikasieuneun taun. Tradisi anu beuki dirayakeun di ...
kopi_and_yogurt_finished_recipe

Cupcakes kalayan kopi sareng yogurt

Sakumaha anjeun terang kami resep ngagabungkeun dinten-dinten masakan gurih sareng anu sanésna ku resep anu langkung amis, janten dinten ieu urang dibuka ku ...

Kueh chip coklat

Biskuit sareng chip coklat. Nyiapkeun manisan buatan bumi mangrupikeun pikaresepeun sareng langkung-langkung upami éta ngandung coklat. Brownies sareng coklat ieu cocog pikeun sarapan ...
Biskuit soletilla

Biskuit soletilla, saumur hirup

Kue soletilla serbaguna pisan, ku sabab éta kasuksésan. Aranjeunna ngeunah ku kopi atanapi coklat; aranjeunna condong kusam cairan anu dihasilkeun ...
Sawangan standar

Kueh bolu asin

Kueh bolu anu enak, bénten kanggo didahar sapertos kieu atanapi dina dua lapis sareng ngeusianana ku naon waé anu anjeun resep, sacara pribadi kuring resep ku ham mayonnaise ...

Bizcoflan

Dinten ieu kuring nyandak anjeun biskuit atanapi éta ogé katelah kueh anu mustahil. Kue antara jajan bolu sareng flan, hal anu mustahil nyaéta ...
Sawangan standar

Sandwich alpuket

Usul dinten ieu nyaéta pikeun nyiapkeun sababaraha menit ka roti lapis alpuket anu raos janten starter anu ringan sareng informal, mangrupikeun persiapan anu ideal ...
Sawangan standar

Daging Kumbang Daun

Kami bakal nyiapkeun roti lapis daun bit anu ngeunah secukupnya salaku starter anu panas atanapi ngiringan préparasi anu béda nganggo sapi, hayam atanapi lauk ...
Sawangan standar

Ham sandwich kalayan haté lontar

Resep saderhana pikeun sandwich ham ieu kalayan haté korma anu bakal urang siapkeun dinten ayeuna mangrupikeun pilihan anu saé, nalika nampi babaturan, raos salaku starter anu tiis, ...

Ngegel nyiwit

Resep ieu idéal pikeun starter gancang kumargi dina 5 menit anjeun parantos nyiapkeun 6 bagian Bahan 18 plum pitted 18 kismis diadu 6…
Térong sareng ricotta ngegel

Térong sareng ricotta ngegel

Ieu terong sareng gigit ricotta anu raoseun cocog pikeun acara naon waé. Mangrupikeun resep gampang pikeun nyiapkeun sareng sampurna pikeun dijalankeun salaku pamula di ...
Ngegel ham sareng kéju

Ngegel ham sareng kéju

Pikeun ngagaduhan pembuka anu saderhana saderhana, sok biasa ngadamel ham sareng kéju sandwich pikeun nyugemakeun lapar sareng henteu raoseun teuing.…
Coklat mentega suuk

Coklat mentega suuk

Opat bahan. Anjeun teu kedah langkung seueur pikeun ngadamel cokotan mentega kacang ieu. Sababaraha snacks bébas gluten sampurna pikeun ditawarkeun ka ...

Nocilla ngegel

Pasti anjeun parantos maca kecap "nocilla" sareng anjeun mutuskeun mutuskeun muka tulisan ieu ampir-ampiran tanpa mikir. Kami henteu tiasa nahan rasa anu nikmat na! Ieu…
Hayam ngegel la villaroy

Hayam ngegel la villaroy

Dinten ieu kuring masihan resep ieu kanggo sandwich hayam a la villaroy, piring anu beunghar pisan anu sampurna pikeun dijalankeun salaku pamula dina acara-acara khusus. ...

Ngegel Ratu

Bahan-bahan: 1 kaléng susu krim 1/2 cangkir kismis 1/2 cangkir ram 1 séndok téh uyah 4 séndok tepung jagong 1/2 gelas ...
Coklat sareng gigit karamel asin

Coklat sareng gigit karamel asin

Di Recetas de Cocinas kami ngamaniskeun akhir minggu nganggo cokotan sareng karamel ieu. Kuring terang seueur anjeun anu hoream ngahurungkeun oven ...
Suung sareng bal ham

Suung sareng bal ham

Salawasna, pikeun sadaya ibu, éta mangrupikeun cobaan pikeun tiasa tuang barudak buah sareng sayuran. Kadaharan ieu henteu nanaon ...
sosis boneka bal kentang

Sosis Bola Kentang Boneka

Upami aya dua katuangan anu dipikacinta ku barudak, éta nyaéta anjing panas sareng kentang tumbuk. Kituna, dinten ieu urang nempatkeun dua panganan ieu babarengan pikeun ...

Bal waluh

Bahan-bahan: 300 g waluh 160 g tipung 2 endog 2 séndok parat kéju Parmesan Sakedik pala 1/2 bungkus ...
Bal kangkung

Bal kangkung

Anu pangleutikna di bumi rada saderhana nalika ngeunaan tuang, janten anjeun kedah nyiapkeun resep saderhana tapi anu matak ...

Bal hayam digoréng

Dinten ieu kami nampilkeun resep anu saé pikeun sadaya pemirsa: ti anu pangleutikna dugi ka paling déwasa. Éta cara anu béda pikeun tuang hayam ...

Bola vanili sareng coklat

Resep anu lezat kanggo dibagikeun ka réréncangan atanapi kulawarga sacangkir téh anu lezat. Bahan 60 cookies vanili 1 kaléng susu pekat ...
Bola énergi badami sareng kalapa

Bola énergi badami sareng kalapa

Bola énergi mangrupikeun alternatif anu saé pikeun snack antara tuang. Aranjeunna masihan kami seueur tanaga, maka aranjeunna janten salah sahiji ...
Roti pondok sareng ibun

Roti pondok sareng ibun

Anjeun parantos terang kumaha kuring resep jajan sareng roti pondok; Kuring mendakan aranjeunna sarapan sareng camilan anu sampurna digabungkeun sareng siki buah buatan bumi. Anu ieu biasana ...
Brioche buns

Brioche buns, lembut pisan

Brioche buns siga pilihan anu hadé pikeun sarapan. Urang tiasa muka aranjeunna sareng ngeusianana ku proposal anu alus sareng gurih. Aranjeunna endah dibarengan ...
Roti mentega

Roti mentega, pisan Bilbao

Teu aya jalmi ti Bilbao anu henteu terang kasenangan ngaraosan amis khas kota ieu dibarengan ku kopi anu saé sareng susu. Nyaeta…
Roti Swiss dieusi coklat

Roti Swiss dieusi coklat

Cara anu saé pikeun mikaresep akhir minggu nyaéta gaduh snack sareng rerencangan atanapi kulawarga. Kumaha kuring ...
Paus Ngompa

Kentang sareng bom daging cincang

Dinten ieu kuring masihan resep anu saé ieu pikeun bom kentang dieusian ku daging, piring anu dipikacinta ku barudak. Dina hal ieu kuring parantos adaptasi ...

Pompa Kentang Stuffed Daging

Bom kentang dieusian ku daging mangrupikeun piring anu paling populér pikeun dikonsumsi salaku tapas atanapi aperitif, éta ogé resep anu saé ...
Coklat sareng bonbon céri

Coklat sareng bonbon céri

Coklat mangrupikeun kasenangan anu paling dipikaresep ku awéwé, sareng upami dieusian, langkung saé. Nya, dinten ayeuna urang nampilkeun ...
Sawangan standar

Wiski coklat

Resep ieu saderhana, anjeun tiasa ngajantenkeun kado atanapi ngubaran saha waé anu anjeun pikahoyong, coklat anu nikmat ieu mangrupikeun godaan sareng anjeun tiasa ngajantenkeun ...

Kentang amis Veggie

Anjeun teu kedah ngawartosan yén saatos pangorbanan minggu ieu, anjeun bakal silih pasihkeun upeti nalika #finde, sapertos kieu ...

Kentang amis

Resep dinten ieu idéal pikeun anu paling amis, anu gula sareng rasa amis umumna masihan aranjeunna énergi, aranjeunna ...

Bonito sareng tomat buatan bumi

Bonito sareng tomat buatan, piring tradisional anu séhat pisan. Resep buatan sendiri anu enak, anu teu kakurangan di imah mana waé kusabab saderhana éta sareng kumaha saé na.…

Anchovies dina cuka

Hidangan dinten ieu kanggo palataran paling basisir: teri dina cuka. Hidangan idéal dina tanggal ieu, didahar tiis, janten ...

borrachuelos

Borrachuelos mangrupikeun amis anu khas pikeun Easter atanapi Natal. Ayeuna Natal parantos caket, urang tiasa nyiapkeun manisan ieu di bumi ...

Nutella ngeusi Kancing

Perhatian anu resep amis sareng coklat dina sagala rupa bentuk sareng tékstur na! Dinten ayeuna, dina acara rékayasa kulinér, kuring nunjukkeun cara ngadamel sababaraha ...

Merk kembang engkol sareng pesto

Sayuran dunya! Natal ieu ulah karaos ku juru kulawarga karnivora gélo ... aya harepan pikeun anjeun (sareng ogé gourmet). Dahar parantos réngsé ...

Coklat gusi coklat

Teu aya anu langkung raoseun tibatan panangan coklat gipsi anu anyar, anu anyar dipanggang sareng buatan bumi, atanapi panginten éta? Pasti aya ...
Panangan gipsi asin

Panangan gipsi asin

Kalayan tanggal Natal ieu, pastina anjeun masih muterkeun sirah pikeun ngadamel piring anu lezat salaku napsu anu kaget ...
Brokoli dipanggang sareng saos tomat

Brokoli dipanggang sareng saos tomat

Saatos kaleuleuwihan Natal, urang balik deui kana rutinitas sapopoé. Kami ngalakukeun éta kalayan resep gancang sareng enteng anu ngagaduhan brokoli salaku protagonis. Milik ...

Brokoli sareng bechamel dipanggang

Urang badé nyiapkeun brokoli sareng bechamel dina oven, piring sayuran anu lezat sareng juicy. Brokoli mangrupikeun sayuran anu seueur sipatna, tiasa didapur ...
Brokoli sareng suung sareng endog pindang

Brokoli sareng suung sareng endog pindang

Resep ieu pikeun brokoli sareng suung sareng endog pindang parantos ngahémat kuring seueur tuangeun. Ngalakukeun éta saderhana pisan sareng peryogi sakedik waktos, utamina nalika ...

Brokoli sareng ham sareng kéju

Brokoli sareng ham sareng kéju, piring anu saderhana sareng séhat. Sayuran mangrupikeun iringan anu saé pikeun tuangeun anu pinuh ku nutrisi, beunghar ku mineral, ...
Brokoli sareng kentang dipanggang

Brokoli sareng kentang dipanggang

Di bumi urang sering nganggo kombinasi brokoli sareng kentang dipanggang ieu pikeun ngiringan lauk sareng daging. Kadang-kadang urang ogé ngalayananana ...

Brokoli tumis sareng kalkun ham

Brokoli tumis sareng kalkun ham, piring anu saderhana, énggal sareng séhat pisan. Dinten kaleuleuwihan tuangeun sareng permén sumping, janten piring ieu ...

Brokoli tumis sareng kacang pinus

Kumaha cara kéngingkeun piring anu séhat sareng energetik dina 15 menit? Gampang pisan, upami anjeun teu hoyong nyéépkeun seueur waktos di dapur anjeun, anjeun ngan ukur peryogi ...
réngsé resep pikeun gulung zucchini kalayan kéju

Zucchini tusuk siki kalayan kéju

Sayuran sareng kéju, campuranana sigana rada gélo tapi ngeunah dina hubungan sareng jinis bahan anu urang pilih. Dina hal ieu zucchini sareng ...
sate dumasar-sayuran: zucchini jeung aubergine

Siki Zucchini sareng Terong

Sayuran kadang nyebrang sakedik nalika ngadamelna, urang henteu terang kumaha cara ngadamelna sakedik parobihan. Tapi sakumaha aturan ...

Sate daging sareng sayuran

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun tusuk sate, piring anu saderhana pisan anu diwangun ku tusuk rupa-rupa tuangeun potong potongan pasagi alit dina tusuk atanapi batang. Abdi terang…
Tusuk supa balsamél

Tusuk supa balsamél

Salila sabtu minggu aya seueur urang anu nyandak kasempetan pikeun ngumpulkeun kulawarga sareng babaturan urang. Sareng aya dina waktos-waktos nalika resep saderhana ...
Sungut sareng sate udang

Sungut sareng sate udang

Datang usum panas, seueur urang bakal ngamimitian ngamangpaatkeun kebon. Tuangeun anu teu leres sareng kulawarga atanapi réréncangan bakal tatanén. Leres…
Hake tusuk sate

Hake, ham sareng sate sayuran

Kalayan datangna Usum Panas, urang sadayana nyiapkeun ngajaga garis sareng resep anu séhat sareng lezat. Nya, dinten ieu urang nampilkeun resep anu lezat ieu ...

Sate hayam kari nanas

Henteu, sanaos sigana kitu, anjeun henteu aya dina "ruang motong" kahirupan Mama Chicho atanapi Karibia, tapi conto anu sampurna tina ...

Sate hayam sareng sangu coklat

Sate hayam sareng sangu coklat, piring anu saderhana sareng séhat. Hidangan anu urang tiasa nyiapkeun tuang siang, tuang tuang atanapi kanggo tuang kulawarga. ...

Sate hayam sareng nanas

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun sate hayam sareng nanas. Sababaraha tusuk sate pinuh ku rasa. Hidangan saderhana pikeun nyiapkeun rasa anu raos ...
Brownie kana cangkir

Brownie kana cangkir dina 2 menit

Coklat mangrupikeun elixir pikeun kaseueuran sadayana awéwé, kuring henteu terang naon anu ngagaduhan anu ngagoda anjeun iraha waé. A…

Brownies Cheescake

Brownie cheescake campuran dua panganan cuci mulut anu sasarengan spektakuler, lezat, kusabab raos kuat coklat sareng kontrasna ...
Brownie Hazelnut

Brownie Hazelnut

Kuring ngaku, kuring henteu sanggup nolak coklat. Coklat hideung mangrupikeun nafsu kuring sareng nalika anjeun mendakan tuangeun sapertos kieu ...

Brownie Hazelnut

Brownie Hazelnut, coklat anu beunghar. Brownie mangrupikeun jajan bolu anu padet, kuéh coklat tradisional anu kawéntar tina asakan Amérika ...
Coklat coklat

Coklat coklat

Brownie mangrupikeun jajan coklat sareng kacang-kacangan, akibat tina kacilakaan kuliner, kalepatan anu didamel ku juru masak anu hilap nempatkeun ragi dina jajan ...

Coklat coklat

Kueh bownie atanapi coklat bolu, khas gastronomi Amérika Serikat. Kue coklat coklat anu leueur kalayan raos coklat anu sengit. Nyaéta…

Gelombang Coklat Brownie

Dinten ieu kami masihan anjeun tuangeun anu raoseun, sampurna pikeun pecandu coklat sareng gampang pisan didamel. Éta cekap pikeun nambihan bahan, ngéléhkeun teras nahan ...
Bodas Coklat Pistachio Brownie

Bodas Coklat Pistachio Brownie

Sabtu minggu ieu kuring kantos nganjang kulawarga kanggo waktos camilan, sareng panginten kuring ngadamel brownie anu sanés. Daripada anu khas ...

Coklat coklat sareng kacang

Coklat coklat sareng kenari, coklat coklat sajati. Jalma anu resep coklat resep kana biskuit jenis ieu, kanggo ...
Coklat coklat sareng kacang

Coklat coklat sareng kacang, hébat sakedik!

Tanggal 2 Juni, ieu ulang taun kuring, sareng ti hiji dinten ka dinten salajengna kuring mutuskeun ngagungkeun éta sareng sababaraha réréncangan di bumi. Nalika kuring parantos ngareuwaskeun aranjeunna ...

Coklat coklat coklat kana cangkir

Sababaraha bulan ka pengker, kuring masihan anjeun resep pikeun coklat coklat anu beunghar anu disiapkeun dina gelombang mikro, dasarna sapertos coklat coklat entéh ...
Brownie bébas gluten

Brownie bébas gluten

Saha anu teu resep ngalaunan dirina sakali-kali? Upami anjeun resep bakar, karesepna ogé dua kali. Brownie ieu tanpa ...

Brusquettes Udang

Bahan-bahan: Omat: 6 unit Opak Kanggo salut: 300 g Zaitun hideung: 50 g Udang: 150 g Tangerin: 1 unit Lémon: 2 unit Roti gandum sadayana: ...

fritters

Buñuelos resep Paskah anu has. Éta mangrupikeun rasa anu nikmat sareng saderhana anu urang tiasa nyiapkeun di bumi sareng masihan sentuhan aranjeunna. Dina tanggal-tanggal ieu…

Donat sareng jeruk

Buñuelos con Naranja, versi fritters anu nganggo jeruk jeruk anu masihan rasa anu saé pisan. Dina waktos ...

Cod fritters

Cod fritters, resep tradisional anu teu tiasa dituju di Paska. Cod fritters gampang pisan disiapkeun, éta lembut pisan ...

Waluh Fritters

Kuring ngirining fritter waluh anu enak. Kami parantos lebaran, toko dihias pikeun acara, sakola nyiapkeun pésta sareng ...

Fritters karnaval

Dinten ieu kami badé nyiapkeun resep pikeun fritter anu diideuan ku guenilles atanapi bugnes anu disiapkeun ku nini kuring dina Shrove Salasa atanapi mardi gras.…

Goréng Chorizo

Bahan-bahan: Candelario chorizo ​​(khas Pulo Canary) Minyak zaitun Kanggo adonan fritter: 1 endog Uyah 125gr tipung 1 ...

Saum fritters sareng anis

Anis fritters mangrupikeun manisan khas Lenten. Buñuelos mangrupikeun amis anu didamel tina adonan goreng anu disiapkeun masihan rasa anu ...

Sangu sareng sayuran puding

Dinten ieu kuring bakal nampilkeun anjeun anu istimewa, puding anu ngeunah sareng sayuran anu idéal didahar salaku kulawarga sahingga nampi keprok tina sadayana méja. Bahanna:…
Sawangan standar

Lampu puding lemon

Kuring nampilkeun puding jeruk nipis ieu anu meryogikeun sajumlah minimum unsur sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunnana gancang pisan: Bahan-bahan: 100g. roti ...
Sawangan standar

Gluten Gratis Roti Pudding

Sadaya celiacs, déwasa, nonoman sareng murangkalih tiasa ngaraosan tuangeun amis kanggo sarapan atanapi camilan, sapertos puding anu lezat sareng bergizi ieu ...
Sawangan standar

Puding sayuran warna Tri

Resep ieu bakal nyingkirkeun anjeun tina kasulitan sareng anjeun masih tiasa ngarobih sayuran sareng nyéépkeun sésa-sésa kulkas. Bahan 3 kentang rebus ageung sareng ...
Sawangan standar

Puding apel enteng

Bahan: 6 séndok bubuk susu skimmed 3 konéng endog 150 gram kalori low ricotta Parut mesek tina tilu jeruk 1 séndok bubuk ...

Kueh bundt coklat

Kue bundt coklat ieu kuring gélo, moal tiasa langkung saé! Hasilna nyaéta kuéh bolu padet sareng beueus kalayan raos anu kuat ...

Ham sareng kéju burritos

Ham sareng kéju burritos atanapi fajitas, khas kadaharan Méksiko, sanaon anu tradisional didamel nganggo sapi atanapi daging sapi sareng ku pancake ...
Burritos

Burritos lada, versi Spanyol

Burritos mangrupikeun asakan khas Méksiko, anu dasarna, pikeun sabagéan ageung, nyaéta daging cincang kalayan sayuran anu lada pisan. Kadang-kadang anjeunna lieur ...

Butifarra kalayan suung

Butifarra kalayan suung, resep anu saderhana sareng lezat. Masih aya piring anu saé pisan, dibarengan ku salad atanapi kentang tumbuk, urang ngagaduhan ...