Hayam bakar, resep gampang tapi enak

Hayam bakar sareng kentang dina saos

Dinten ieu kuring hoyong masihan anjeun resep anu leueur pisan hayam bakar sareng kentang dibumbui ku saos khusus Éta, pas anjeun nyobian, anjeun bakal nguseup ramo.

El hayamJanten salah sahiji daging sareng sababaraha kalori, éta saé pikeun diét. Nalika dipanggang, éta bakal leungiteun sakedik gajih anu dikandungna. Salaku tambahan, sadayana tetep dina kulit, janten anjeun tiasa nyandak kaluar, sanajan, kuring ogé nyaritakeun yén éta nikmat.

bahan

  • 1 hayam gembleng.
  • Uyah.
  • Minyak Zaitun
  • Campur cabé sadaya warna.
  • Lémon.
  • Kentang.

Para sambelna:

  • 2 cengkéh bawang bodas.
  • 3-5 sendok minyak zaitun.
  • 4-5 séndok anggur bodas pikeun masak.
  • 3 séndok cai.
  • Oregano.
  • 1 pél avecrem.
  • Chimichurri (campuran tina seueur rempah).

Persiapan

Pikeun ngadamel hayam bakar anu enak ieu sareng kentang dina saos, urang kedah heula panaskeun oven dugi ka 180º sedengkeun urang nyiapkeun hayam pikeun ngenalkeun kana éta. Mimiti, urang bakal ngumbah hayam kalayan saé pisan dina keran, pastikeun leres-leres ngaleupaskeun jero jero tina jero, ogé buluna.

Nyeuseuh hayam

Maka urang bakal nempatkeun kana loyang, urang bakalan ngadamel dua motong cross Kana dada, urang bakal nambihan minyak zaitun sareng urang bakal bumbu deui. Dina potongan ieu sareng di jero hayam kami bakal nempatkeun irisan jeruk nipis pikeun masihan hayam langkung raos.

Motong hayam

Sakali dikumbah sareng disimpen dina piring, urang bakalan nyayogikeun sareng ngadamel saos teras ngamandianana. Pikeun saos ieu, urang bakal nempatkeun dina gelas pemukul bahan-bahan anu kuring atos ditangtukeun pikeun Salsa. Kami ngusap sadayana pisan sareng ngamandian hayam.

Saos lada kanggo hayam

Tungtungna, urang bakal ngantep satengah saos dina gelas sareng unggal 15-20 menit, urang bakal nambihan sakedik saos di luhur tina hayam sareng kentang anu urang parantos dikupas sateuacanna. Kuring resep pisan kentang sapinuhna atanapi satengahna cara kieu, tapi upami anjeun hoyong anjeun tiasa motong kana irisan.

Hayam bakar

Numutkeun kana beuratna, hayam ngagaduhan waktos masak, oven anu urang ogé pangaruhna. Tapi, kurang leuwih, hayam sa kilo-kilo satengah, biasana aya diantara 1h atanapi 1h sareng 15 menit dina 180º. Upami anjeun ningali éta kentang, bawa kaluar sareng simpen engkéna.

Inpormasi lengkep - Rebus hayam nganggo artichoke sareng kacang polong

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Hayam bakar sareng kentang dina saos

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 215


Ale Jiménez

Kuring resep pisan masak ti saprak budak, ayeuna kuring bakti pikeun nyieun resep kuring sorangan sareng ningkatkeun sagala rupa anu kuring parantos pelajari salami sababaraha taun, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.