Kacang bodas sareng rebus sayuran

Kacang bodas sareng rebus sayuran

Sabtu minggu ieu urang ngalawan tiis sareng rebus ieu kacang bodas sareng sayuran. Hidangan anu kawéntar pisan di nagara-nagara Mediterania anu raoseun pisan dina waktos taun ieu. Butuh waktos sakedap kanggo nyiapkeun, urang moal nolak aranjeunna, tapi kaseueuran padamelan dilakukeun ku pot.

Dina Resep Masak urang gaduh tradisional disiapkeun; kami henteu rurusuhan. Nanging, upami anjeun hoyong ngirangan waktos, nganggo pressure cooker mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Naha anjeun wani nyiapkeun resep ieu sareng kami? Émut yén anjeun kedah ngaleueut kacang dinten tadi.

Kacang bodas sareng rebus sayuran
Rebus kacang sareng sayuran bodas ieu ngahudangkeun lalaki anu maot. Éta pisan ngahibur nalika tiis dina keuneung urang.
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 5
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 380 g. kacang bodas
  • 1 cebolla
  • 1 zanahoria
  • 1 gagang seledri
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • 2 séndok témpél tomat
  • 1 séndok téh paprika
  • 2 sendok minyak zaitun
  • Cai
  • Uyah sareng cabé
  • Parsley sareng allspice pikeun hiasan
Persiapan
  1. Kami nempatkeun kacang kanggo ngaleos dina nyatu cai tiis dinten tadi.
  2. Dina kaserol ageung urang nempatkeun kacang dina énjingna. Tambahkeun bawang, wortel, seledri, cengkéh bawang bodas dikupas sareng témpél tomat. Urang nutupan cai tiis sedemikian rupa sehingga aya sakitar dua ramo cairan diluhureun legum.
  3. Usum ku uyah sareng cabé, tambahkeun percikan minyak sareng urang nempatkeun kana panas sedeng-luhur. Pas ngagolak, urang turunkeun panas sareng skim. Hayu éta ngagolak terus sareng casserole semi-ditutupan kirang langkung sajam satengah, atanapi dugi ka kacang lembut. Urang aduk casserole ti waktos ka waktos supados kaldu kentel sareng upami urang tingali perlu urang tambahkeun deui cai.
  4. Kami nyandak kaluar tina kaserol kana gelas adun sayuran sareng sendok kacang. Kami naksir sareng balik deui ka kaserol. Tambihkeun paprika, pasihan sababaraha péngkolan sareng asak sababaraha menit deui. Ngalereskeun uyah.
  5. Hiasan ku peterseli sareng allspice.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.