Rebus Chickpea sareng kacang polong sareng kentang

Rebus Chickpea sareng kacang polong sareng kentang

Stews mangrupikeun alternatif anu saé nalika urang mendakan sésa sayuran anu béda dina kulkas anu kami henteu hoyong ruksak. Sadayana ngajantenkeun dasar anu saé pikeun lentil, kacang atanapi a rebus anak ayam sapertos anu urang nyiapkeun dinten ayeuna.

Rebus anak ayam ieu sareng kacang polong sareng kentang ngagaduhan sayur aduk-ngagoreng lengkep pisan. Éta bawang, cabé, wortel, bawang daun ... anu kacang-kacangan sareng kentang ditambihan engké. Kituna, piring lengkep pisan anu di bumi kami ngiringan salad sederhana tina daun héjo.

Di bumi urang teraskeun masak rebus sapertos kieu ogé dina usum panas. Kami nyingkahan dinten anu paling panas, tapi urang teras-terasan ngaraosan piring sapertos kieu sahenteuna saminggu sakali. Sanaos aya seueur cara anu sanésna pikeun ngadahar kacang-kacangan sakumaha ieu nunjukkeunSalad Lentil sareng ieu salad salad pikeun ngalaksanakeun.

Resepna

Rebus Chickpea sareng kacang polong sareng kentang
Rebus anak ayam, kacang polong sareng kentang ieu mangrupikeun asakan saderhana tapi lengkep pisan. Ngiringan ku salad héjo sareng anjeun bakal ngagaduhan menu 10.
Author:
Jenis resép: legum
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 bawang dicincang
  • 1 cabé bel Italia héjo, dicincang
  • 2 bawang daun, dicincang
  • 2 wortel, diiris kentel
  • 1 kentang ageung, potong sakumpulan
  • Sal
  • Lada
  • 3 séndok saos tomat
  • 1 séndok daging cabé chorizo
  • Sayur sup
  • 1 pot hayam asak
  • 1 cangkir kacang polong
Persiapan
  1. Urang panaskeun minyak dina panci sareng tumis bawang, cabé, leek sareng wortel salami 8 menit.
  2. Saatos urang ngalebetkeun kentang, usum sareng tumis sakitar menit.
  3. Teras, urang tambahkeun saos tomat, daging cabé chorizo ​​sareng Sayur sup, Sangkan ngaliput aranjeunna.
  4. Masak 15-20 menit atanapi dugi ka kentang lembut. Teras, urang enteng naksir campuran (opsional) sahingga kaldu fattens sakedik.
  5. Rék urang ngasupkeun kacang polong sareng kacang buncis sareng masak sadayana salami 3 menit deui supados sadaya rasa dihijikeun.
  6. Kami ngalayanan Stews cabe sareng kacang polong sareng kentang panas.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.