Rebus Chickpea, rebus tradisional

Rebus Chickpea sareng chorizo

Dinten ieu kuring hoyong ngiringan anjeun rebus tradisional séndok lami. Éta nikmat rebus anak ayam sareng chorizo pikeun haneutkeun sakedik awak anu masih ngagosok. Stews ieu masihan seueur tanaga, naha aranjeunna sering dirobih janten tuangeun pikeun atlit sapertos pendaki gunung sareng pendaki.

Tina anak hayam Salawasna parantos disebatkeun yén aranjeunna ngagemuk, nanging, aranjeunna mangrupikeun tuangeun anu lengkep anu gizi na tiasa ngabantosan pisan pikeun urang anu ngalaksanakeun aktivitas fisik, ogé pikeun anu hoyong ngagaduhan diet anu séhat sareng saimbang.

bahan

  • 500 g cikijang.
  • 1 bawang daun.
  • 1 cabé héjo.
  • 1 tomat.
  • 3 cengkéh bawang bodas.
  • Chorizo.
  • Minyak Zaitun
  • Uyah.
  • Cabe hideung.
  • 2 kentang sedeng.

Persiapan

Resep ieu kanggo rebus kacangpisan khas pisan sareng gampang didamel. Baheula, aranjeunna didamel salaku dahar beurang di padamelan damel dinten, Supados para pagawé tiasa haneutkeun awakna dina usum tiis sareng, salaku tambahan, ngeusian ku énergi.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun pikeun nyieun resep ieu nyaéta nempatkeun cépi soak, Supados aranjeunna henteu sesah nalika masak.

Rebus Chickpea sareng chorizo

heula, urang bakal nyeuseuh cépa handapeun keran cai pikeun ngaleungitkeun kokotor atanapi serangga sareng miceun cépi anu hideung atanapi warnana anéh.

Teras we nempatkeun aranjeunna dina a Panci Express Babarengan bahan baku atah sareng bahan sanésna, urang ngan ukur nyabut kulit sareng siki tina cabé. Urang bakal nutupan sadayana ku cai, urang bakal nambihan chorizo, uyah sareng cabé dina séréal sareng minyak. Kami bakal nutup pot sareng ngetang sajam saatos uap kaluar tina klep.

Nalika jam éta parantos kalangkung, urang bakal muka pot (ati-ati, antosan sakedik dugi sadayana uapna dicabut), urang bakal miceun sadaya sayuran, kecuali bawang bodas, sareng urang bakal ngéléhkeun dina adun. Teras, urang bakal tuang mash ieu deui kana pot sareng kulub salami 5 menit deui supados langkung raos tina bahan-bahan na.

Tungtungna, tuang dina piring jero sareng kanggo tiap tuangeun, 2 potongan chorizo ​​bakal pakait. Kuring miharep anjeun resep kieu nikmat rebus anak ayam sareng chorizo.

Inpormasi lengkep - Chickpeas tumis sareng cabé

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Rebus Chickpea sareng chorizo

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 538

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eugenio romero santiago cenahna

    Kuring parantos saé pisan hatur nuhun pisan pikeun ngeposkeun resep na