Rebus kentang sareng sangu

rebus kentang-sareng-sangu

Ayeuna Séptémber parantos lebet perang, panasna tetep ngencar sanaos aya sababaraha dinten sapertos dinten ayeuna mendung tiis ieu di kulon ngajantenkeun urang karaos sapertos kitu a Stew alus anu masihan kami énergi sareng panas internal saeutik.

Kusabab kitu, dinten ieu kami parantos nyiapkeun ieu rebus tradisional kentang sareng sangu saderhana pisan kanggo nyiapkeun sareng alus teuing pikeun barudak sareng déwasa. Rebus ieu mangrupikeun salah sahiji anu énjingna langkung saé, janten anjeun tiasa ngahémat éta upami nyésa.

bahan

  • 1 bawang daun.
  • 1 cabé héjo.
  • 2 cengkéh bawang bodas.
  • 2 tomat
  • 3 kentang sedeng.
  • 150 g béas bunder.
  • Cai.
  • Minyak Zaitun
  • Uyah.
  • Lada hideung taneuh
  • Thyme.
  • Pewarna dahareun.
  • 1 gelas anggur bodas.

Persiapan

heula, urang bakal potong dadu leutik bawang, bawang bodas, cabé sareng tomat. Urang bakal ngamimitian ngagoréng ieu dina urutan ieu dina wajan babarengan sareng girimis minyak zaitun anu saé.

Nalika sayuran dikocok urang bakal nambihan kentang sareng urang bakal aduk sakedik. Urang bakal nambihan uyah, thyme, lada hideung sareng sakedik pewarna katuangan.

Saatos éta, kami bakal nambihan sagelas anggur bodas sareng nalika alkohol ngejat kami bakal nambihan cai dugi ka nutupan kentang sareng urang bakal angkat masak sakitar 20 menit, éta kentang ampir lembut.

Tungtungna, urang bakal ngempelkeun sangu sareng urang bakal masak salami 10 menit deui dugi sangu sareng kentang lemes.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Rebus kentang sareng sangu

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 427

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ana Klumpar cenahna

    Éta saé saé sareng naon anu kuring resep kentang sareng nasi.
    Salam na hatur nuhun.