Rebus kentang sareng engkol sareng supa

Rebus kentang sareng engkol sareng supa, sampurna pikeun dinten anu tiis

Minggu ayeuna suhu turun di Spanyol kalér. Sareng nalika éta kajantenan, henteu aya anu langkung pikaresepeun tibatan rebus. Rebus sapertos anu urang usul ayeuna kalayan dasar sayuran anu saé, kentang sareng supa, anu ngajantenkeun alternatif anu pikaresepeun pisan. Naha urang parantos ngamimitian nyiapkeun rebus kentang ieu sareng engkol sareng supa?

Nyiapkeun éta saderhana tapi bakal maksakeun anjeun nyéépkeun 40 menit di dapur, janten naha henteu dimangpaatkeun sareng nyiapkeun rebus salami dua dinten? Ngagaduhan dugi ka opat dinten dina kulkas upami disimpen leres dina wadah kedap udara, janten anjeun tiasa nganggo unggal dinten sanés kanggo tuang siang atanapi tuang.

Anu henteu tahan ogé nyaéta beku. Ieu kasus pikeun kentang, anu ngarobih tékstur sareng rasa nalika tumerap kana prosés ieu. Janten ati-ati atanapi anjeun kedah nyebarkeun rebus kentang sareng kol sareng supa di antara tatangga. Naha anjeun disarankeun pikeun nyiapkeunana? Urang mimitian!

Resepna

Kentang, kol sareng sup sup
Kentang, kol sareng sup sup ieu idéal pikeun nguatkeun awak dina waktos éta nalika cinyusu masihan urang langkung tiis.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 bawang bodas, dicincang
  • 1 cabé bel héjo, dicincang
  • 120 g. suung, digulung atanapi dicincang
  • ½ kol, julienned
  • 2 kentang, potong buah
  • 3 séndok saos tomat
  • ½ séndok téh paprika panas
  • Sayur sup
  • Uyah sareng cabé
Persiapan
  1. Urang mimitian ku tumis bawang sareng cabé dina panci sareng dua sendok minyak zaitun salami 10 menit.
  2. Teras we nambihan supa sareng urang tumis dugi ka aranjeunna warna.
  3. terus tambahkeun kol sareng kentang sareng tumis salami sababaraha menit.
  4. Urang tuang saos tomat, paprika sareng kaldu sayuran perlu sahingga sayuran ampir katutup.
  5. Teras usum sareng gaul sadayana.
  6. Masak dina panas sedeng-handap tanpa kaleungitan kulub pikeun 20 menit.
  7. Ngarasakeun kentang panas, kol sareng sup sup.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.