Rebus kécap héjo

kécap-héjo Kedelé nyaéta legum sareng indéks protéin anu luhur, éta mirip pisan sareng lentilÉta ngagaduhan raos hampang sareng urang tiasa masak dina sababaraha cara. Sanés legum anu umum di dapur urang, tapi saeutik demi saeutik éta langkung dipikaterang.

Urang badé nyiapkeun a rebus kécap héjo, dina cara nu sami sareng upami urang nyiapkeun lentil. Sapiring kacang-kacangan sareng sayuran kalayan raos hampang sareng tékstur anu sami pisan.

Rebus kécap héjo
Author:
Jenis resép: Mimiti
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 400 gr. kécap héjo
  • 1 zanahoria
  • ½ cabé hejo
  • 1 cebolla
  • 3 cengkéh bawang bodas
  • 1 daun salam
  • ½ séndok téh jinten taneuh
  • ½ séndok téh paprika amis
  • 3 séndok saos tomat
Persiapan
  1. Mimiti urang bakal nempatkeun kécap pikeun soak, sakitar 5 jam atanapi naon anu dituduhkeun ku pabrik.
  2. Dina panci kalayan 2-3 séndok minyak, urang bakal nempatkeun sayuran, anjeun tiasa motong na atanapi nempatkeun éta sadayana, urang bakal nempatkeun cabé, bawang, 3 bawang bodas dikupas, wortel sareng tomat goreng, urang miceun sadayana, urang nempatkeun daun salam sareng urang nempatkeun Urang aduk satengah séndok téh paprika, tambahkeun kedele sareng tutup ku cai, tambahkeun sakedik uyah sareng jinten.
  3. Anggap éta mendidih sakitar 30 menit, urang bakal nambihan cai upami diperyogikeun, urang bakal ngaraos uyah sareng menerkeun, urang bakal aduk saksama supados kécap henteu pegat, sareng nalika siap masak urang pareum.
  4. Upami anjeun parantos nyimpen kabéh sayuran, urang nyandak wortel, bawang, cabé sareng bawang bodas, urang nempatkeun sakedik kaldu tina rebus sareng urang remuk ku adun éta bakal sapertos puri, urang tambihan ieu kana kaserol tina rebus, éta bakal masihan rasa sareng piring éta bakal langkung kandel sareng langkung beunghar.
  5. Urang tiasa ngiringan piring sareng tuang sababaraha kentang kana potongan alit satengahna masak, supados aranjeunna diasakan sasarengan sareng kacang kedele sareng disayogikeun sareng sababaraha gelas ham anu kapok, piring anu langkung lengkep bakal ditingalkeun. Anjeun bakal resep.
  6. Piring siap didahar !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.