Rebus hayam nganggo artichoke sareng kacang polong

Rebus hayam nganggo artichoke sareng kacang polong

I am a pencinta stews, abdi henteu Piceun aranjeunna tina diét kuring atanapi dina usum panas, sanaos kuring meakeunana teras-terasan. Rebus hayam ieu mangrupikeun asakan lengkep pisan berkat hébat na sumbangan sayuran sareng éta mangrupikeun cara pikeun ngenalkeun aranjeunna kana katuangan jalma anu paling nolak aranjeunna.

Kusabab unggal rebus meryogikeun waktos masak na, waktos anu anjeun tiasa ngamangpaatkeun maca atanapi ngalaksanakeun padamelan anu sanés, waktos henteu aya alesan di dieu! Ambu anu ieu bakal nyerah di dapur anjeun rebus hayam sareng rasa na bakal ngajurung anjeun pikeun ngulang deui sababaraha kali, kuring yakin. Cara saderhana pikeun masak hayam, sapertos éta hayam di saos kalayan chorizo anu resepna Ale nunjukkeun anjeun ayeuna-ayeuna.

bahan

  • 6 pingping hayam
  • 8 haté artichoke (kaléng)
  • cebollas 2
  • 2 zanahoria
  • 1/2 cabé beureum
  • 200 g kacang polong
  • 1 gelas anggur bodas
  • 1 daun salam
  • minyak
  • Sal
  • Cai

Ngubaran

Dina panci urang nempatkeun bubur bawang anu dicincang kalayan Santika minyak panas.  Saatos sababaraha menit tambahkeun cabé dicincang sareng wortel diteureuy kana roda sareng ngagoreng dugi sayuran garing, diaduk ti waktos ka waktos ku sendok kai.

Salajengna, tambahkeun pingping hayam anu tos di bumbu kana kaserol sareng daun salam sareng tumis dugi coklat pingping. Urang teras cai ku gelas anggur bodas sareng antosan sababaraha menit sababaraha alkohol janten ngejat.

Teras, urang nambihan dua gelas cai kana kaserol sareng tutupna. Kami masak dina panas anu handap 45 menit atanapi dugi pingping hayam lembut. Kami aduk ti waktos ka waktos sareng nambihan langkung cair upami diperlukeun.

10 menit sateuacan réngsé masak, tambahkeun artichokes sareng kacang polong kana rebus kami. Saatos waktos éta kami miceun sareng ngalayanan panas.

Artichokes

catetan

Penting pikeun rebus ieu yén artichoke kualitasna saé; Kuring parantos nganggo haté Gutarra Selección artichoke, didamel sacara alami sareng lembut pisan. Alchachofas Aranjeunna nyayogikeun gula anu teu tiasa diasimilasi tanpa insulin sahingga disarankeun pikeun penderita diabetes; Éta ogé ngamajukeun transit peujit, mangrupikeun diuretik alami sareng ngabantosan ngatur fungsi ati, ginjal sareng hampru. Naha anjeun peryogi langkung alesan pikeun ngalebetkeun éta dina diét?

Inpormasi lengkep - Saos hayam nganggo chizo, resep tradisional

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Rebus hayam nganggo artichoke sareng kacang polong

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 320

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.