Rebus daging sareng kentang, sumber énergi

Daging rebus sareng kentang

Dinten ieu kuring masihan anjeun séndok séndok anu saé anu kasohor di jaman baheula. Wétan rebus daging sareng kentang Aranjeunna ngangkat jalma anu maot, sabab masihan anjeun seueur énergi.

Piring rebus daging sareng kentang ieu pisan saé kanggo usum salju, Kusabab piring sendok panas anu saé sapertos ieu ngajantenkeun anjeun gancang pisan.

bahan

  • 300g daging babi dadu.
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • Bawang bombay 1 gajih.
  • 1 cabé gedé.
  • 2 tomat sedeng.
  • Minyak Zaitun
  • Cai.
  • Sababaraha tipung.
  • 3-4 kentang.
  • Uyah.
  • Thyme.
  • Saffron.

Persiapan

Mimiti, urang bakal ngalirkeun potongan daging Pikeun tipung sakedik, kantun sakedik sareng gogokeun pisan ku panangan anjeun kanggo miceun sadayana kaleuwihan. Dina pot anu jelas, urang bakal nempatkeun sakedik minyak sareng ngagoréngna. Léngkah ieu disebut ngégél daging. Nalika éta emas, urang bakal ngaleungitkeun sareng nyayogikeun engké.

Maka kami bakal ngalakukeun a refried kalayan sayuran. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal mesék, ngumbah sareng motong sadaya bahanna. Ukuranana henteu janten masalah sabab kami bakal ngéléhkeun éta engké, tapi upami anjeun hoyong ngantunkeun aranjeunna sadayana, anjeun kedah motong éta langkung alit sareng alit.

Teras, dina pot ékspres anu sami dimana urang parantos ngagoréng daging anu sateuacanna, urang bakal nempatkeun dasar minyak zaitun anu saé sareng urang bakal nambihan bawang bodas sareng bawang. Nalika éta ngarobah warna na sakedik (coklat emas), urang bakal nambihan cabé, teras tomat. Urang bakal ngantep masak pikeun sababaraha 5-8 mnt sahingga cai na dikonsumsi sakedik.

Sakumaha anu parantos Kuring bébéja ka anjeun, anjeun tiasa ngéléhkeun atanapi henteu. Teu aya bedana, upami anjeun dikocok, disimpen deui dina pot, sareng upami henteu, anjeun tinggaleun sapertos kitu. Paduli lamun ngéléhkeun atanapi henteu, ayeuna giliran tambahkeun daging. Kami ogé bakal nambihan uyah, safron, thyme, cai pikeun nutupan daging sareng percikan anggur bodas. Kami bakal nutup kompor tekanan sareng nalika sora klepna dimimitian kami bakal ngitung 15 mnt.

Nalika waktos éta ngalirkeun, urang nuju mesék sareng nyeuseuh kentang. Motong kentang kedah henteu teratur, sareng nalika motong urang angkat péso sakedik kanggo nguping diklik. Hal ieu dilakukeun sahingga bijil tina kandel kaluar, kusabab kentang ngandung 'kentel' alami anu disebut pati.

Saatos waktos éta, urang bakal ngantosan sakedik kanggo sadaya hawa di jero panci janten ngaleungit. Urang bakal teraskeun mukakeunana teras nambihan kentang sareng sakedik cai deui (upami ningali garing saeutik). Kami bakal tutup deui, sareng waktos ieu kami bakal masak sakitar 5-8 menit saatos ngupingkeun suling klep.

Kuring miharep anjeun resep ieu éndah tur hébat rebus daging sareng kentang. Bon petit!

Inpormasi lengkep - Cod rebus

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Daging rebus sareng kentang

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 358

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.