Ravioli kalayan saos walnut

Ravioli kalayan saos walnut, piring pasta anu dieusian. Ieu ngeusi kéju embe sareng bawang karamel, raos anu saé pisan, anu nganggo saos walnut ngajantenkeun kontras rasa anu béda.

Piring anu saderhana pisan sareng gancangPasta ieu seger, janten aranjeunna masak dina waktos anu saos sareng saos na gancang. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun ravioli kalayan keusikan sanés, sapertos daging, sayuran, supa sareng sajabana ...

Ravioli kalayan saos walnut
Author:
Jenis resép: Mimiti
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 bungkus ravioli dieusi kéju embe sareng bawang karamel.
  • 100 gr. kenari
  • Bawang bodas alit
  • 20 gr. tina remah roti direndem dina susu
  • 25 gr. kéju pecorino parut
  • 4 sendok minyak zaitun
  • 40 gr. tina mantega
  • Krim cair
  • Uyah sareng cabé
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun saos, urang nempatkeun roti anu dicelupkeun kana susu, parutan pecorino, minyak sareng mantega kana mangkok. Urang cagar
  2. Di sisi anu sanésna urang nyandak panci teras tuang panas sareng sagelas cai, nalika mimiti ngagolak urang bakal nambihan bawang bodas sareng kacang anu dicincang, urang ngantep éta asak salami sababaraha menit, urang bawa kaluar.
  3. Kami nempatkeun bawang bodas sareng kacang anu diasakan dina mangkok anu urang ngagaduhan bahan anu sanés sareng urang bumbu ku uyah sareng cabé, urang bakal dikeunan sareng mixer dugi ka saos rata. Urang mesen.
  4. Di sisi anu sanésna urang bakal masak pasta, upami éta pasta seger éta parantos gancang, urang nempatkeun panci kalayan cai anu cekap, nalika mimiti ngagolak urang bakal nambihan ravioli sareng ngantep éta masak dugi, dina bungkus nempatkeun waktos aranjeunna kedah.
  5. Nalika aranjeunna, urang solokan aranjeunna teras nahan aranjeunna dina sumber.
  6. Dina panci urang nempatkeun saos kenari, kami nambihan krim cair dugi aya saos anu anjeun pikahoyong, kandel sareng rasa.
  7. Éta ngan ukur tetep menerkeun uyah sareng cabé.
  8. Urang nutupan ravioli kalayan saos panas pisan ieu.
  9. Sareng siap tuang, nikmat piring !!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.