Ramen (naon anu Naruto tuang) ku pulas buatan sendiri

Enya ramen Éta disebut mi panjang éta anu Naruto tuang kalayan saé sareng anjeun pasti bakal terang upami anjeun ngagaduhan murangkalih anu resep kana séri, henteu paduli umurna (kusabab urang resep barudak sareng sanés murangkalih). Masalahna nyaéta salaku indung anjeun bakal hariwang ngeunaan naon anu didakan ku barudak anjeun, janten dinten ieu urang bakal kenal ramen sakedik langkung caket sareng urang badé masihan touch imah anu bakal nambahan langkung seueur nutrisi kana piring.

Ramén ku pulas buatan imah

El ramen mangrupakeun resep jepang tradisional sareng éta parantos dilakukeun mangtaun-taun. Éta sababna kuring hoyong nyungkeun hampura ka jalma Jepang anu maca kuring, sabab kuring sigana bakal resep anu aranjeunna (atanapi nini-nini) tradisional dilakukeun sareng anu diturunkeun ti generasi ka generasi.

Kitu cenah, kuring ngajelaskeun yén anjeun tiasa mendakan ramén dina kendi alit supados langsung (tambih cai ngagolak sareng éta) atanapi dina bungkus alit, anu ogé didamel ku nambihan cai anu ngagolak, tapi dina hal ieu anjeun kedah ngalakukeunana dina panci atanapi anu sapertos kitu.

Bisi kuring kuring nganggo bungkus, anu ngandung mi dehidrasi sareng sapasang sachet kalayan bubuk (sapertos rempah). Gumantung kana anu anjeun mésér, éta tiasa ngandung sababaraha hal, sanaos bubukna sok aya, tapi aya ogé anu ogé kalebet sayuran déhidrasi atawa sababaraha jenis minyak. Anjeun tiasa mendakan aranjeunna dina rasa anu sanés, éta sadayana gumantung kana ragam anu dikandung dina toko dimana anjeun ngagaleuh.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, pitunjuk dina bungkus saderhana, henteu perlu pikeun anjeun bahkan ngartos naon anu ditulis, kalayan gambar na cekap: kulub cai, tambahkeun mi, sachet sareng santen.

Ramén ku pulas buatan imah

**Para anu henteu meakeun sababaraha jinis tuangeun Kuring nyarankeun anjeun maca daptar bahan pikeun mastikeun yén éta henteu ngandung na.

Ieu bakal janten jalan anu gancang pikeun nyiapkeun aranjeunna, tapi sakumaha anu parantos kami nyarioskeun sateuacanna, kami badé masihan anjeun touch imah sareng nambihan sababaraha nutrisi deui.

Gelar kasulitan: Gampang pisan

Waktos Persiapan: 10 menit

Bahan pikeun unggal bungkus ramén:

  • Sapotong tina bawang
  • Satengah séndok tina minyak zaitun
  • Un endog

Elaborasi:

Motong sapotong tina bawang kana potongan leutik. Dina panci panaskeun séndok téh minyak zaitun sareng tambihan bawang, ngantepkeun mendidih dina panas low. Sakali siap nambihan cai anu dituduhkeun dina bungkus, upami kuring sakitar 300-400 ml.

Ramén ku pulas buatan imah

Nalika cai mimiti ngagolak tambihan mi. Kuring motong kana sababaraha lembar supados engké langkung gampang pikeun didahar (aranjeunna rada panjang). Teras tambihan eusi sachet sareng gaul rata. Tungtungna, tambahkeun endog sareng nutupan dugi ka réngsé. Penting supaya panasna handap janten anjeun henteu kenging cai.

Pilihan sanésna nyaéta ngabantosan diri nganggo sendok pikeun tuang cai panas kana endog dugi ka réngsé (éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami anjeun sieun nempel kana ramen garing).

Ramén ku pulas buatan imah

Sareng urang parantos siap ramen buatan imah. abdi resep manéhna lada, éta naha kuring nambihan ciwit tina paprika kuat kana endog, tapi upami aranjeunna badé tuang murangkalih atanapi anjeun henteu resep lada, kuring henteu nyarankeun éta.

Ramén ku pulas buatan imah

Dina waktos ngalayanan ...

Daripada nganggo piring jero, wékeun kana mangkok. Upami anjeun tiasa ogé nyandak sababaraha sumpit, langkung saé! Tapi penting pikeun terang kumaha ngokolakeunana ...

Saran resep:

Anjeun tiasa ngarobih bahan-bahan numutkeun raos masing-masing sareng rasa anu anjeun pilih ramen. Salaku conto, ieu hayam sareng anjeun tiasa nambihan sababaraha kacang polong, bit tina wortel, suung, hayam dina batu leutik, jst ... Upami anjeun milih udang, salaku conto, sababaraha udang leutik bakal katingali hébat.

Pangsaéna…

  • Anjeun tiasa ngalakukeun tanpa wates variétas béda kusabab aranjeunna nampi ampir bahan naon waé.
  • Ieu mangrupikeun pilihan anu saé nalika nyobian murangkalih tuang tuangeun anu biasana henteu dipikahoyong, sapertos sayuran, Contona.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Ramén ku pulas buatan imah

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 340

kategori

Asakan Asia

Dunia Santiago

Abdi mangrupikeun teknisi pendidikan murangkalih, kuring parantos kalibet dina dunya nyerat ti saprak 2009 sareng kuring nembé janten indung. Abdi resep pisan masak, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Penny cenahna

    Resep sae pisan ,, hatur nuhun ,,

  2.   Ummu Aisyah cenahna

    Hatur nuhun pisan kana komentarna ^ _ ^

    Salam!

  3.   Florina Crina cenahna

    Kuring bakal nyobian masak ieu.

  4.   Ummu Aisyah cenahna

    Halo Florina! Anjeun bakal ningali sakumaha gampangna sareng syukur éta ^ _ ^

    Hatur nuhun pisan kana komentarna
    Salam!

  5.   Eneri cenahna

    Kuring parantos nyobian tapi henteu nganggo resep anjeun, kuring resep ideu endog, sareng tuang nganggo sumpit Abdi ningali langkung sesah héhéh kuring sok nyobian tapi henteu ... di sisi sanésna, budak kuring saé! Abdi resep ka anjeun, kuring bakal masihan cabé panas, kuring resep! Cobi tingali upami kuring ngagaleuh, lami-lami mah henteu dilakukeun! ciuman saeutik

  6.   Ummu Aisyah cenahna

    Nya, kuring sono sumpit sareng kuring terang cara nganggona sanaos sangu, tapi kuring bakal leungit latihan ...>. <Hayu tingali nalika kuring kéngingkeun sareng kuring bakal masihan anjeun tutorial hahaha.

    Anjeun bakal ngawartosan kumaha :)

    Itadakimasu! (Ngamangpaatkeun ^ _ ^)

  7.   LUIS FELIPE REYNOSO DIAZ cenahna

    Enak, saderhana sareng beunghar resep ieu, hatur nuhun.