Quinoa kalayan taco ham sareng kecap

Dinten ieu kami masihan anjeun tuang saderhana, gancang dilakukeun sareng teu repot. Salah sahiji resep anu urang sadayana pikahoyong pikeun acara anu teu disangka-sangka, sababaraha dinten nalika urang teu gaduh seueur waktos kanggo tuang bahkan pikeun atlit anu hoyong nambihan protéin tambahan dina pola makan.

Upami anjeun hoyong nyobian ieu quinoa kalayan taco ham sareng kecap Turutan léngkah-léngkah di handap ieu sareng terang perkawis sababaraha bahan anu diperyogikeun.

Quinoa kalayan taco ham sareng kecap
Quinoa mangrupikeun kadaharan anu modis pisan pikeun asupan protéinna anu langkung seueur sareng ogé kusabab éta seueur dikonsumsi ku atlit.
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Sangu subsistén
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 gram quinoa
  • 200 gram ham dina taco
  • 2 séndok kécap
  • Basil
  • Minyak Zaitun
Persiapan
  1. Kami sateuacanna parantos asak teh Quinoa. Upami anjeun henteu terang kumaha ngadamelna, cukup kulub ku cai dua kali langkung seueur tibatan quinoa. Tangtosna, anjeun kedah ngumbah cukup saé, duanana sateuacan nempatkeun kana kulub sareng saatosna, ku cai dina suhu kamar.
  2. Sakali pindang, naon ieu super gancang sareng gampang. Tambahkeun kana wajan dina panas sedeng kalayan girimis minyak zaitun. Panaskeun teras tambihkeun tacos ham, dua séndok tina kécap (ieu sakedik kana rasa konsumén) sareng sareng sakedik kemangi. Aduk sadayana pisan supados henteu nempel, sareng sisihkan nalika rasa parantos dicampur.
catetan
Upami anjeun nyiapkeun quinoa sakaligus sareng pikir anjeun bakal ngagaduhan sésa-sésa, anjeun tiasa nempatkeun kana a tupper sareng beku éta tanpa masalah. Ku cara kieu, anjeun bakal parantos nyiapkeun ngan ukur pikeun defrost sareng panas pikeun waktos sanés.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 295

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Foodfilin cenahna

    Hai carmen! Kami henteu kantos nyobian ngagabungkeun quinoa sareng ham sareng kedele, tapi éta kedah saé. Kami daptar 😉