Quinoa pizza sareng tuna sareng tomat

Quinoa pizza

Di bumi urang henteu biasana nyiapkeun pizza sering sareng nalika urang biasana nganggo adonan pizza komérsial anu urang tambihan, raos, sababaraha bahan di mana tomat sareng mozzarella sok dilebetkeun. Nanging, nalika kuring ningali ieu adonan quinoa de @curuk_nyeceub anjeunna teu tiasa ngabantosan rasa na.

Pizza quino ieu leres-leres saderhana dilakukeun meryogikeun sababaraha pandangan jauh. Quinoa kedah direndem sahenteuna tilu jam janten teu mungkin pikeun improvisasi; tapi éta ngan ukur na tapi tiasa disebat kitu. Sadayana sésana mangrupikeun kaunggulan: kesederhanaan bahan na, kamungkinan pikeun dipersonalisasi nganggo bumbu anu béda sareng tangtosna, sifat séhat na.

Dina adonan anu hadé ieu anjeun tiasa nambihan bahan anu paling cocog pikeun anjeun ka anjeun. Di bumi, sapertos ngeunaan nyobaan adonan, urang ngadamel saderhana mungkin, nambihan penting sababaraha tomat céri anu urang gaduh dina kulkas sareng tuna sakedik. Sareng anjeun? Kumaha cara anjeun ngalaksanakeunana?

Resepna

Quinoa pizza sareng tomat
Pizza quinoa ieu mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun kerak pizza komersial sareng gampang disiapkeun, cobian!
Author:
Jenis resép: Massa
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
Pikeun massa
  • 90 g. Quinoa
  • 40 g. tina cai
  • ½ séndok bubuk bawang bodas
  • 1 séndok téh rosemary garing
  • Ciwit cabé
  • Salt rasa
Pikeun pizza
  • Minyak zaitun tambahan
  • Mozarella
  • Ketchup
  • 1 kaléng tuna dikuras
  • Tomat céri
Persiapan
  1. Kami nyeuseuh quinoa ogé handapeun aliran cai tiis. Teras we ngantepkeun éta soak dina wadah pikeun sahenteuna tilu jam.
  2. Saatos waktos urang bilas quinoa, urang solokan sareng ngagiling kalayan sesa bahan.
  3. Kami nempatkeun kertas parchment dina baki oven sareng gajih enteng kalayan minyak zaitun parawan tambahan.
  4. Urang tuang adonan di luhur sareng nganggo bagian tukang séndok atanapi panci urang manjangan sareng bentukna supados terhingga pisan.
  5. Urang bakar salami genep menit dina 200 ° C teras angkat tina oven.
  6. Urang mesék kertas sareng nempatkeun adonan deui dina baki pembakar, tapi ku bagian anu kontak sareng kertas nyanghareup ka luhur.
  7. Urang tambihan bahan anu dipikahoyong di dinya teras wangsul nyandak kana oven dugi ka sisina digoréng.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.