Kuis buatan sendiri

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu saé quince homemade. Upami anjeun resep quince, langkung saé didamel di bumiÉta saé pisan sareng pikeun panganan cuci mulut éta idéal. Pantes dilakukeun, tékstur sareng titik gula tiasa didamel sesuai karep urang, kumargi bahan anu aranjeunna jual di toko-toko kuring katingali amis pisan, ku cara ieu kuring nyiapkeun kana karesep kuring.

Upami anjeun resep quince, kuring ngajak anjeun pikeun nyobaan, anjeun bakal ningali yén éta gampang disiapkeun sareng ku sakedik bahan, éta pantes dilakukeun.

Kuis buatan sendiri
Author:
Jenis resép: manisan
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kilo quince (motong sareng bersih)
  • 750 gram gula
Persiapan
  1. Kami ngumbah sareng ngabersihkeun kulit quinces kalayan saé pisan, kuring ngalaksanakeunana ku sikat, kanggo miceun rambut dina kulit.
  2. Sakali beresih urang bakal rendang sareng miceun tengahna, kulitna moal dileungitkeun, urang bakal timbang dina resep ieu kuring parantos nempatkeun 1 kilo parantos bersih.
  3. Urang bakal nempatkeun kana pot atanapi kaserol sareng nambihan gula.
  4. Kami bakal ngantep éta ditutupan ku kaén anu hadé, sakitar dua belas jam. Saatos waktos ieu urang bakal ngalihkeunna ogé, supados saé ogé dicampur.
  5. Ngaluarkeun jus na sareng dicampur sareng gula. Ayeuna, urang bakal nempatkeun kana seuneu anu henteu luhur pisan sareng urang bakal ngantepkeun dugi ka lemes pisan. Abdi gaduh salami 1 jam, kami bakal diaduk supados henteu nempel, upami anjeun ningali éta tetep garing, tambahkeun sakedik cai.
  6. Éta kedah janten nada anu langkung samak sareng lemes, maka éta bakal siap.
  7. Nalika éta siap kami bakal naksir éta.
  8. Urang ngantepkeun haneut sakedik sareng urang bakal nempatkeun kana cetakan alit atanapi dina ageung.
  9. Kami bakal nempatkeun kana kulkas dugi ka tiis.
  10. Anjeun tiasa nyimpen éta dina kulkas salami sababaraha bulan dina tappers anu katutup pageuh, quince tahan pisan-
  11. Upami anjeun ngadamel langkung seueur jumlah anjeun tiasa beku.
  12. Éta pantes dicobaan. Sigana hébat !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.