Celiacs: puding kangkung bébas gluten

Resep puding séhat anu séhat ieu khusus didamel kanggo sadayana anu kasabaran ti gluten intolerance kumargi éta sadayana dikandung dina pangan anu diidinan sareng cocog pikeun celiacs.

bahan:

750 gram kangkung
3 séndok tipung bébas gluten
50 gram mantega
susu skim, cipruk
300 gram kéju pondok
huevos 4
1/2 cangkir kéju bébas parutan
Uyah, cabé sareng pala, raoseun

Persiapan:

Ngumbah kangkung sareng masak nganggo ciwit uyah. Teras solokan aranjeunna, rendang sareng tumis kana mentega. Tambahkeun tipung bébas gluten, Santika susu skim sareng aduk dugi ka kentel.

Salajengna, campur kangkung sareng kéju pondok, endog anu entong diteunggeulan, kéju bébas gluten parut sareng usum secukupnya. Tuang persiapan kana panci buttered sareng Panggang dina ketel dua kali sakitar 45 menit. Tungtungna, cabut puding tina oven sareng anjeun tiasa unmold and serve it.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.