Chia sareng puding koko kanggo sarapan

Chia sareng puding koko kanggo sarapan

Upami aya anu kuring resep ngeunaan akhir minggu, éta kuring tiasa ngaraosan sarapan tanpa buru-buru. Upami kuring hudang rada awal kuring resep ngadamel muffin atanapi pancake oatmeal kalayan anu masihan diri urang saréat anu amis. Upami kuring ngarasa yén kuring bakal langkung lami, di sisi sanésna, kuring bakal nyiapkeun wengi sateuacan a puding chia sapertos anu kuring usul ka anjeun ayeuna.

Dina 10 menit anjeun tiasa nyiapkeun puding chia sareng koko ieu anu teras bakal ngaso sapeupeuting dina kulkas. Isuk-isuk urang ngan ukur kedah ngalengkepan ku nambihan naon anu urang paling resep. Kuring parantos milih kombinasi cau sareng kacang, tapi pastina anjeun tiasa mikirkeun kombinasi anu sanés.

Puding ieu mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun sarapan, tapi ogé salaku snack atanapi dessert. Anjeun ngan ukur kedah tumut kana akun nalika nyiapkeun waktos anu diperyogikeun minimum pikeun istirahat dina kulkas nyaéta opat atanapi lima jam. Candak akun!

Resepna

Chia sareng puding koko kanggo sarapan
Puding koko chia Ieu sareng cau sareng kacang gandum mangrupikeun alternatif anu saé salaku sarapan, camilan atanapi tuang. Nguji éta!
Author:
Jenis resép: Desayuno
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 5 séndok siki chia
  • 1 séndok bubuk koko murni
  • 1 gelas inuman almond tanpa gula
  • Séndok 1 madu
  • 6 gajih
  • 1 cau leutik
Persiapan
  1. Dina gelas ageung atanapi mug urang campur siki chia, koko, minuman almond sareng madu. Sakali réngsé, hayu éta beristirahat 5 menit sareng aduk deui.
  2. Saurna, urang tutup ku bungkus plastik sareng urang lebetkeun kana kulkas, dimana anjeun kedah cicing sahenteuna opat jam.
  3. Saatos waktos urang nyandak puding chia sareng ngantepkeun ambek salami 10 menit, teras nambihan cau sareng kacang gandum dicangcang di luhur.
  4. Kami ngaraosan puding chia sareng koko sareng cau sareng kacang gandum.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.