Salmon sareng asparagus dina saos
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4
bahan
  • 1-2 steak per jalma
  • 1 kebat asparagus
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • 150 ml. anggur bodas
  • 100 ml. kaldu lauk atanapi cai
  • 1 séndok tepung
  • Lada
  • Minyak sareng uyah
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun piring salmon ieu sareng asparagus dina saos, hal anu mimiti dilakukeun nyaéta ngabersihkeun asparagus, urang bakal motong bagian na di tungtung, anu paling hese. Kami nempatkeun wajan anu lega, urang bakal nempatkeun jet minyak anu saé, urang tumis sareng coklat asparagus sakedik.
  2. Nalika asparagus mimiti coklat, tambahkeun bawang bodas anu dicincang.
  3. Urang aduk rata sareng nambihan séndok tepung. Urang aduk supados tipung tos tumis.
  4. Teras we nambihan anggur, hayu alkohol ngirangan salami sababaraha menit.
  5. Nalika anggur ngirangan, tambahkeun kaldu atanapi cai.
  6. Urang nyiapkeun lauk, bumbu ku uyah sareng cabé. Kuring parantos nganggo hiji blok per jalma, upami urang ngadamel ipis pisan, potongan salmon bakal rusak.
  7. Kami nambahan potongan salmon kana panci atanapi kaserol dimana urang ngagaduhan asparagus. Tutup casserole sareng masak sakitar 10 menit atanapi dugi ka anjeun resep.
  8. Saatos waktos ieu urang ngaraoskeun uyah, menerkeun sareng siap ngaladén !!!
Resep ku Resep Dapur at https://www.lasrecetascocina.com/salmon-con-esparragos-en-salsa/