Sanfaina
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
bahan
  • 1 aubergine
  • 2 zucchini
  • 2 cabé héjo
  • 1 cabé bel beureum
  • cebollas 2
  • 3 tomat asak
  • Omat tomat goreng
  • minyak
  • Sal
Persiapan
  1. Kanggo nyiapkeun sanfaina, urang mimiti nyeuseuh sayuran, potong bawang, cabé héjo sareng cabé beureum janten sakedik.
  2. Kami nempatkeun wajan sareng jet minyak anu saé sareng nambihan sayuran anu dicincang. Urang ngantep éta ngagoréng.
  3. Di sisi anu sanésna, urang rendang zucchini sareng aubergine.
  4. Nalika sayuran rada transparan urang bakal nambihan zucchini sareng terong. Kami nempatkeun sakedik uyah sareng ngantep éta masak salami 5 menit.
  5. Kami ngantep éta masak sadayana babarengan. Upami diperlukeun kami bakal nambihan sakedik deui minyak. Nalika urang mesék tomat, urang rendang, urang tambahkeun sasarengan sareng sayuran. Kami miceun sadayana.
  6. Teras we nambihan tomat anu digoréng. Urang ngantep éta masak sakitar 10 menit.
  7. Nalika urang ningali sayuran anu coklat, urang ngaraosan uyah, urang menerkeun.
  8. Sareng siap tuang
Resep ku Resep Dapur di https://www.lasrecetascocina.com/sanfaina/