Lemon Cheesecake
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
bahan
  • huevos 4
  • 1 yogurt polos atanapi lemon
  • 300 gr. kéju sumebar
  • 125 gr. tina gula
  • 2 jus sendok lemon
  • Lemon zest
  • 70 gr. tipung jagong (aci jagong)
  • Gula tipung
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel kéju sareng jajan jeruk nipis kami bakal ngamimitian ku nyeuseuh jeruk nipis, garing garing sareng cabut semangat sareng peres satengah lemon atanapi sadayana.
  2. Kami ngahurungkeun oven ka 180ºC kalayan panas luhur sareng ka handap, urang bakal nempatkeun baki di tengah.
  3. Dina mangkok urang nempatkeun endog sareng gula, urang ngéléhkeun éta.
  4. Urang tambihan yogurt, campur.
  5. Tambahkeun krim kéju, jeruk nipis sareng zest. Kami gaul saé dugi sadayana dicampur.
  6. Tambihkeun tepung jagung, gaul dugi ka teu aya gumpalan.
  7. Nyebarkeun kapang sareng sakedik mentega sareng taburkeun tipung, tambahkeun gagang jajan.
  8. Kami nempatkeun kapang dina oven, urang ngantepkeun sakitar 40 menit atanapi dugi ka kéju kéju parantos siap, kanggo ieu kami bakal nyubuk di tengah nganggo tusuk gigi, upami kaluar garing bakal siap upami masih baseuh urang tinggalkeun sakedik deui.
  9. Nalika kaluar tina oven, antepkeun hérang, taburkeun sareng gula kawung.
Resep ku Resep Dapur di https://www.lasrecetascocina.com/tarta-de-queso-y-limon/