Hake dina saos
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4
bahan
  • 1 hakeup
  • 1 cebolla
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • 2 séndok saos tomat
  • 1 séndok téh paprika amis
  • 500 ml. kaldu lauk
  • 125 ml. anggur bodas
  • 1 séndok tepung
  • Peterseli
  • Minyak sareng uyah
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun hake dina saos, urang bakal mimitian ku hake, kami bakal nyungkeun tukang lauk pikeun ngabersihan hake pikeun urang sareng potong irisan.
  2. Rendang bawang sareng cengkéh bawang bodas.
  3. Urang nempatkeun jet minyak dina panci, tambahkeun bawang, bijil kana poach sareng tambahkeun bawang bodas cincang.
  4. Nalika bawang sareng bawang bodas mimiti warna, tambahkeun tomat goreng sareng paprika amis, aduk sadayana sareng gaul rata.
  5. Tambahkeun séndok tipung, campur sareng saos, tambahkeun anggur bodas, antepkeun ngirangan sababaraha menit dugi alkohol ngejat.
  6. Teras we nambihan kaldu lauk, ngantep éta masak sakitar 5 menit.
  7. Kami asin potongan hake, tambahkeun kana kaserol sareng masak salami 10 menit, urang bakal ngagaur kaserol sahingga sambelna kentel.
  8. Urang raos uyah sareng menerkeun.
  9. Rendang sakeupeul peterseli sareng taburkeun kana lauk.
  10. Urang pareum. Kami ngantepkeun istirahat sababaraha menit sareng ngalayanan.
Resep ku Resep Dapur di https://www.lasrecetascocina.com/merluza-en-salsa/