Salmon dina kécap sareng madu
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Kécap madu mangrupikeun iringan anu saé pikeun salmon seger. Sareng éta moal nyandak anjeun langkung ti menit pikeun nyiapkeunana.
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 2
bahan
  • 2 keureut lauk salmon
  • Uyah sareng cabé
  • 1 séndok minyak zaitun parawan tambahan
Kanggo saos
  • 3 sendok madu
  • 2 sendok kécap
  • 1 séndok cuka bodas
  • 1 cengkéh bawang bodas
Persiapan
  1. Usum keureut lauk salmon dina dua sisina.
  2. Urang panaskeun minyak dina wajan dina suhu sedeng-luhur sareng nalika panas urang tambahkeun keureut salmon éta masak 3 atanapi 4 menit dina saban gigir.
  3. Kami ngamangpaatkeun waktos éta pikeun ngulit bawang bodas, dicincang halus, sareng campur sareng sesa bahan saos.
  4. Sakali salmon asak pikeun 3 dugi 4 menit dina saban gigir, urang tambahkeun saos di luhur tina irisan sareng asak sababaraha menit deui saos na nyandak awak.
  5. Kami ngalayanan salmon dina kécap sareng madu sareng sababaraha sayuran anu diasakan.
Resep ku Resep Dapur di https://www.lasrecetascocina.com/salmon-en-salsa-de-soja-y-miel/