Bayam, mandarin sareng salad buah anjir sareng madu vinaigrette
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Sederhana, enteng séhat, ieu kangkung, mandarin sareng salad anjir sareng madu vinaigrette anu urang bagikeun sareng anjeun ayeuna.
Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2
bahan
  • 200 g. bayem
  • 2 jeruk nipis
  • 4 buah ara garing
  • 4 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 2 séndok cuka balsamic
  • 1 séndok madu
  • Sal
  • Cabe hideung anu anyar digiling
Persiapan
  1. Urang meresihan kangkung, urang cabut buntutna sareng diteukteuk, upami sapertos milik aranjeunna bayem raksasa.
  2. Kami nempatkeun aranjeunna dina mangkok salad sareng tambahkeun bagéan mandarin kana sami.
  3. Teras tambahkeun anjir potong irisan.
  4. Dina mangkok anu misah, urang nyiapkeun vinaigrette nyampur sesa bahan sareng ngéléhkeun éta ku garpuh.
  5. Kami nganggo salat tina kangkung sareng vinaigrette sareng ngalayanan.
Resep ku Resep Dapur di https://www.lasrecetascocina.com/spinach-mandarin-e salad-e-higos-con-vinaigrette-de-miel /