Kueh bolu basis apel
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Kueh bolu basis apel ieu saderhana pisan. Klasik pikeun ngiringan kopi pikeun camilan atanapi janten tuangeun sareng sacangkir és krim.
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
bahan
  • 1 apel pippin
  • 1-2 séndok gula beureum
  • Ciwit kayu manis
  • 135 g. Tina tipung
  • 135 g. tina gula
  • 135 g. mentega dina suhu kamar
  • 135 g. endog (2 endog XL)
  • ½ séndok ekstrak vanili
  • 1 séndok téh bubuk bubuk
Persiapan
  1. Kami ngajantenkeun dasar kapang 15 cm. kalayan kertas pembakaran sareng gréskeun témbok.
  2. Urang mesék sareng motong apel kana bagéan ipis sareng tempatna dina wajan. Urang tambahkeun gula sareng caramelize aranjeunna.
  3. Nalika apel lembut, angkat tina panas, campur sareng kayu manis sakedik sareng urang nyebarkeun apel dina handapeun kapang.
  4. Sateuacan urang dugi ka adonan panaskeun oven nepi ka 180ºC sareng urang ayak tipung sasarengan sareng impeller kimia.
  5. Ngadamel adonan urang ngéléhkeun mantega dina mangkok kalayan gula dugi krim mulus diala.
  6. Teras urang tambihan endog sareng urang ngéléhkeun deui dugi aranjeunna terpadu.
  7. Rék urang ngempelkeun tipung kalayan ragi kimia ngadamel gerakan anu nutupan ku spatula atanapi séndok kai.
  8. Urang tuang campuran kana apel sareng Panggang sakitar 45 menit atanapi dugi ka tengah jajan nganggo tusuk gigi kaluar bersih. Kuring ngalakukeun kasalahan pikeun muka éta sateuacan waktos, maka éta murag.
  9. Kami ngaleupaskeun jajan tina oven sareng ngantepkeun beristirahat salami 5 menit kanggo ngacapruk na Hayu tiis dina rak.
Resep ku Resep Dapur di https://www.lasrecetascocina.com/bizcocho-con-base-de-manzana/