Wortel sareng scone coklat
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Skrot wortel sareng coklat ieu ngadamel camilan anu sampurna, dibuka ku sakedik mantega sareng dibarengan ku kopi
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 8
bahan
  • 2 gelas tipung
  • 1 séndok bubuk bakar
  • ½ séndok téh uyah
  • ¾ séndok téh kayu manis
  • ½ séndok pala pala
  • ¼ séndok téh jahé taneuh
  • 6 séndok panela
  • 90 g. mentega tiis pisan, dicincang
  • 1 endog L
  • ½ gelas wortel parut
  • Sababaraha chip coklat
Persiapan
  1. Urang preheat oven dugi ka 220 ° C sareng gariskeun baki nganggo kertas greaseproof atanapi lambaran silikon.
  2. Dina mangkok urang ayak tipung sareng urang dicampurkeun sareng ragi kimia, uyah, kayu manis, pala, jahe sareng gula beureum.
  3. Teras tambahkeun mantega kana mangkok sareng boh ku bantosan pengaduk atanapi ku cara nyiwit campuranna sareng ujung ramo, urang nyampur sadaya bahan dugi ka kéngingkeun campuran keusik. Entong diuli, cukup nyiwit, janten suhu campuranna henteu naék.
  4. Urang ayeuna nambihan kiripik coklat sareng campuran enteng.
  5. Rék urang campur endog kalayan wortel parut dina mangkok sareng tambahkeun kana adonan. Campur dugi bahan garing nyerep Uap. Entong diuli, adonan kedah lumpy sareng rapuh.
  6. Kami nempatkeun adonan dina permukaan tipung, naburkeun tipung sakedik di luhurna sareng ku panangan kami urang pencét pikeun masihan bentuk disk sakitar 18-20 sentimeter diaméterna.
  7. Kalayan péso urang motong adonan kana 8 segitiga sareng urang mindahkeun ieu kana baki pembakaran.
  8. Panggang 16 menit atanapi dugi aranjeunna mimiti coklat. Sakali coklat, angkat tina oven sareng tempatkeunna dina rak kanggo ngarengsang.
Resep ku Resep Dapur di https://www.lasrecetascocina.com/scones-de-zanahoria-y-chocolate/