Krim ubi
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
bahan
  • 2 kentang amis
  • 2 kentang
  • 2 wortel
  • 1 liter kaldu atanapi cai
  • Minyak Zaitun
  • Sal
  • ½ séndok téh jahé
  • Lada
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun krim kentang amis urang badé mimitian ku nyiapkeun sayuran, mimitina urang mesék kentang sareng potong sakedik.
  2. Kami meresihan wortel sareng motong kana potongan.
  3. Urang mesék kentang sareng potong-potong.
  4. Kami nempatkeun casserole sareng kaldu atanapi cai janten panas, urang nambihan kentang, wortel sareng ubi, sadayana kedah ditutupan ku cairanana.
  5. Urang ngantep éta masak dugi sadayana asak ogé.
  6. Nalika éta ampir siap urang bakal nambihan sakedik cabé, satengah séndok téh jahé sareng sakedik uyah. Kami aduk sadayana, ngantep éta masak sababaraha menit sareng mareuman.
  7. Urang angkat kana toples sareng ku mixer kami ngacapruk sadayana, urang tiasa nambihan langkung cair upami kandel teuing, krim langkung énggal tibatan puree.
  8. Sakali ditumbuk, urang nempatkeun deui kana panci dina seuneu, urang raos sareng menerkeun uyah, jahé atanapi cabé.
  9. Nalika éta panas urang mareuman sareng ngalayanan.
  10. Podemos acompañar con unos trozos de pan, un chorro de aceite de oliva, pimienta...
Resep ku Resep Dapur at https://www.lasrecetascocina.com/crema-de-boniato/