Brokoli sareng suung sareng endog pindang
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Brokoli sareng suung sareng endog pindang anu kuring usulkeun ayeuna mangrupikeun asakan saderhana anu tiasa anjeun nyiapkeun dina 10 menit upami anjeun parantos damel sakedik sateuacanna.
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 2
bahan
  • 1 sirah brokoli dina florets, blanched
  • 2 endog pindang
  • 1 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 1 cabé rawit
  • 300 g. suung, diberesihan sareng dicincang
  • 1 puñado de frutos secos (anacardos, almendras...)
  • 2 sendok kécap
  • Cabé hideung
  • Minyak zaitun tambahan
Persiapan
  1. Dina wajan tumis bawang bodas sareng cabé sababaraha detik nganggo minyak zaitun sakedik
  2. Saatos tambihan supa sareng tumis dugi ka coklat emas.
  3. lajeng, tambahkeun brokoli sareng kecap. Campur sareng tumis salami sababaraha menit.
  4. Urang tambihan endog asak, campur sareng cabé.
  5. Rengse, sareng sateuacan nyayogikeun brokoli nganggo suung, urang tambahkeun kacang.
Resep ku Resep Dapur at https://www.lasrecetascocina.com/brocoli-con-champinones-y-huevo-cocido/