Smoothie sareng minyak sayur oatmeal
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Smoothie sareng minyak sayur oatmeal
Author:
Jenis resép: Smoothies sareng Jus
Dapur: Spanyol
Porsi: 2
bahan
  • 500 ml inuman kécap atanapi inuman sayuran sanés
  • samangkok gandum ngagugulung
  • 3 keureut nanas alami
  • séndok madu atanapi sirop agave
  • 3 buah strawberry
  • satengah sendok jahé taneuh
Persiapan
  1. Mimiti urang badé nempatkeun serpihan gandum dina gelas adun sareng adun dugi ka kéngingkeun bubuk tipung.
  2. Upami urang ngagaduhan gandum dina format tipung, urang tiasa ngalangkungan léngkah sateuacanna.
  3. Ayeuna, urang tambahkeun inuman oat kana gelas adun sareng sambel sababaraha detik.
  4. Kami ngabersihan strawberry kalayan saé pisan sareng nambihan kana campuran.
  5. Rendang nanas ku ati-ati pikeun nyabut sadaya kulit kalayan saé pisan sareng nambihan kana gelas.
  6. Salajengna, urang ngéléhkeun pisan dugi ka ngocok krim.
  7. Tambihkeun jahé taneuh sareng séndok madu sareng sambel deui.
  8. Urang tiasa nambihan langkung oat atanapi inuman kécap langkung, gumantung kana ketebalan anu dipikahoyong.
  9. Inuman tiis pisan sareng konsumsi anu anyar disiapkeun pikeun ngaraosan sadayana sipatna.
Resep ku Resep Dapur at https://www.lasrecetascocina.com/batido-vegetal-de-pina-y-avena/