Ham sareng kéju puff pastry gulung
 
Waktos Persiapan
Waktos masak
Total waktos
 
Author:
Jenis resép: pamula
Porsi: 4
bahan
  • Lambar pastry puff, langkung pasagi panjang
  • 150 ham amis
  • 150 kéju diiris
  • endog 1
  • Pipa, siki wijén ..
Persiapan
  1. Kami nempatkeun oven pikeun panaskeun oven dugi ka 200ºC,
  2. Leupaskeun pastry puff dina kertas anu dibawa, tempatkeun irisan ham amis sapanjang adonan, teras tempatkeun irisan kéju anu saé tiasa dilebur.
  3. Lalaunan gulungkeun pastry puff kana bentuk gulung, caket ujung pastry puff ku cai sakedik.
  4. Kami motong ujung gulung sareng motong gulungan pastry puff kana cakram hiji jari anu kandel sareng urang nempatkeunana dina baki pembakaran dimana kami bakal nempatkeun lambaran kertas pembakaran, kami bakal nempatkeun éta sakedik misah, sabab nalika pastry puff janten langkung ageung.
  5. Kami ngéléhkeun endog sareng cét gulungan pastry ham sareng kéju nganggo sikat dapur, urang tiasa nempatkeun sababaraha siki wijén atanapi sababaraha pipa di luhur.
  6. Urang lebetkeun kana oven sakitar 20 menit atanapi dugi ka pastry puff asak sareng emas, nalika aranjeunna urang bawa kaluar sareng pasihkeun haneut, aranjeunna tiasa didahar tiis atanapi panas.
  7. Anjeun tiasa ngantepkeun éta disiapkeun sateuacanna, anjeun ngantepkeun kana kulkas sareng siap-siap nempatkeunana dina oven.
  8. Resep saderhana sareng saé pisan.
  9. Sareng aranjeunna bakal siap tuang !!!
Resep ku Resep Dapur di https://www.lasrecetascocina.com/rollitos-de-hojaldre-de-jamon-y-queso/