Porrusalda kalayan cod, resep tradisional

Porrusalda nganggo cod

Porrusalda Mangrupikeun piring tradisional anu diasakan di Basque Country sareng Navarra dumasar kana daun bawang. Sareng éta porru salda henteu nanaon tapi campuran kaldu sayuran anu dicincang kasar anu biasa mendakan cod cod anu rusak, anu saacanna garing.

"Kaldu bawang" éta tarjamahan harfiah tina Porrusalda. Snack anu hebat sareng pencernaan pikeun nada awak dina usum tiis kalér tiis. Resep anu ogé gampang pisan disiapkeun sareng murah anu ngan ukur meryogikeun bahan baku anu saé. Naha anjeun wani nyiapkeun éta? Éta sampurna dina Easter.

bahan

Pikeun 4 jalmi

  • 3 daun bawang
  • 1 cebolla
  • 4 wortel
  • 3 kentang
  • 200 gr tina cod desalted
  • 60 ml. txakoli atanapi anggur bodas garing
  • 1 liter kaldu sayuran
  • Minyak Zaitun

Ngubaran

Léngkah munggaran bakal desalt cod. Pikeun ieu, diperyogikeun pikeun nempatkeun kana cai antara 24 sareng 36 jam sateuacanna sareng ngadamel 2-3 cai robih sapoé. Sakali codic na desalted, nempatkeun kana panci kalayan seueur cai kana kulub sareng ngantep éta masak salami 1 menit. Sakali tempered, cabut tulang sareng rujak cod. Urang mesen.

Rendang leek kana irisan, wortel sareng bawang na tumis dina kasét lega kalayan latar tukang minyak zaitun salami 6-7 menit.

Urang mesék kentang, urang rengat aranjeunna ku bantosan péso kana ukuran anu ngegel sareng nambihan kana kasét. Tumis pikeun sababaraha menit sareng tambahkeun percikan txakoli. Kami masak dugi alkohol ngejat.

Teras urang tambihan kaldu sareng ngantep éta masak salami 15-30 menit. Nalika kentang lembut, tambahkeun cod, masak salami 2-5 menit deui sareng angkat tina panasna.

Kami ngantepkeun istirahat sababaraha menit na kami ngawula panas.

Porrusalda nganggo cod

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Porrusalda nganggo cod

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 160

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.