Tawaran anu pangsaéna pikeun produk dapur pikeun Hideung Jumaah 2020

Dina Jumaah Hideung dimungkinkeun pikeun mendakan seueur produk dapur kalayan harga anu luar biasa

Jumaah Hideung parantos sumping! Sareng ayeuna langkung tiheula mangrupikeun waktos anu idéal pikeun kéngingkeun parabot atanapi alat anu bakal aya gunana nalika anjeun ngamimitian masak: mesin bungkus, robot, adun ... sadayana!

Naha anjeun ahli masak atanapi henteu, anjeun bakal tiasa nyiapkeun resep anu lezat sareng anu disajikeun ku nuhun tina pilihan produk anu ditawarkeun yén kami parantos nyiapkeun anjeun.

Adun

Aya seueur modél blénder anu ditawarkeun

  • Bosch MFQ3010- Ieu mangrupikeun adun pastry anu hebat anu ngagaduhan motor 300W. Éta ngan ukur beuratna 949 gram, sareng sampurna pikeun ngahontal hasil anu luar biasa, tanpa lumps. Hal anu pangsaéna nyaéta ngan ukur biaya 23,49 euro. Mésér di dieu.
  • Moulinex QuickChef DD655D: éta mangrupikeun blénder anu kakuatanna nyaéta 1000W, sareng anu cocog pikeun nyiapkeun piring anu sanés kalayan gancang. Beuratna 1,62kg, sareng harga na 34,99 euro. Candak nyekel éta.
  • Algostar Archer 30RKN: éta mangrupikeun adun gelas 1200W, anu tiasa nyiapkeun jus, slushies atanapi bahkan smoothies. Salaku tambahan, éta ogé ngabantosan anjeun pikeun naksir és kalayan gampang. Éta beuratna 4,36kg, sareng harga na 47,99 euro. Kéngingkeun ti dieu.

Kotak dahar beurang

Kotak dahar beurang listrik cocog pikeun ngajaga dahareun haneut

  • Hodekt: gaduh murangkalih? maka anjeun peryogi kotak tuangeun khusus kanggo aranjeunna, sapertos kieu, anu 100% kedap udara sareng parantos didamel nganggo jarami gandum anu tiasa didaur ulang. Éta aman gelombang mikro, sareng tiasa diberesihan dina mesin cuci piring. Harga na 15,19 euro. Mésérna sateuacan kasép.
  • Janolia: Kotak dahar beurang listrik ieu ngagaduhan wadah anu tiasa dicabut sareng kotak individual, dimana anjeun tiasa misahkeun sababaraha piring. Kapasitas 1,5 liter sareng ukuran 17,5 x 15 x 13,5 séntiméter. Harga na 21,74 euro. Upami anjeun hoyong tuangeun dijaga haneut pikeun waktos anu langkung lami, tong ragu-ragu kéngingkeunana.
  • Travelisimo: Ieu mangrupikeun kotak dahar beurang listrik anu khusus, sabab éta ogé ngagaduhan fungsi kapal uap, janten anjeun tiasa nganggo éta pikeun masak atanapi tetep haneut tuangeun. Kapasitas na 1,2 liter, sareng diménsi na nyaéta: 28 x 21,2 x 16,4 séntiméter. Harga na sami pikaresepeun: 26,24 euro. Naha anjeun kersa?

Pakét vakum

Upami anjeun peryogi panyégél vakum, mésér dina Hideung Jumaah

  • VCLOO: jaga katuangan garing atanapi baseuh seger sareng panyegel vakum ieu anjeun tiasa ngalakukeun hal éta kalayan gampang pisan, sabab éta cocog pikeun ngajaga kacang, buah, sayuran, daging, atanapi lauk seger, sareng anu sanésna. Diménsi na 37 x 11 x 7 séntiméter, sareng beuratna 770 gram. Waragadna 28,70 euro. Mésér di dieu.
  • BronsenkitchenUpami anjeun milari panyeger vakum propésional ku harga anu ekonomis, anjeun moal mendakan anu langkung saé tibatan anu ieu. Éta ngagaduhan dua modus: garing sareng baseuh; 4 fungsi panyegelan, sareng ogé ngadukung sababaraha kantong vakum upami anjeun kedah ningkatkeun éfisiénsi. Mibanda cutter internal, janten anjeun tiasa motong kantong vakum tanpa nganggo gunting. Diménsi na nyaéta: 43,8 x 20,6 x 13,6 sareng beuratna 2,38kg. Harga na 29,99 euro. Meunangkeun eta ayeuna.
  • Tenang: ieu mangrupikeun panyegel vakum otomatis, kalayan anu anjeun tiasa ngendalikeun waktos vakum ku nyaluyukeunana kana kadaharan anu béda-béda. Nyiapkeun katuangan henteu pernah gampang sapertos éta, kumargi aranjeunna tetep seger pikeun waktos anu lami. Diménsi produkna sapertos kieu: 39,5 x 23,5 x 10 séntiméter, sareng beuratna 2,14kg. Sedengkeun pikeun harga, hargana ngan ukur 57,79 euro. Candak.

Alat keur manggang roti

Toasters cocog pikeun manaskeun roti

  • Russell Hobbs 21396-56 Petualangan: éta alat keur manggang roti stainless steel anu ngagaduhan fungsi defrosting, ngabolaykeun sareng nambihan tambahan; Kalayan kecap séjén, anjeun tiasa ngagaduhan roti sapertos anu anjeun resep. Éta ngagaduhan slot anu panjang anu tiasa nahan dua wilah ukuran sedeng, sareng pemanasan muffin. Harga na 23,99 euro. Mésér di dieu.
  • Taurus Mytoast Duplo Legend: éta alat keur manggang roti tina mérek henteu diragukeun dipikaterang ku sadayana. Éta tina stainless steel, sareng ngagaduhan 2 slot lega sareng panjang janten anjeun tiasa manaskeun jinis roti bakar. Harga na 32,90 euro. Entong sono.
  • Severin AT 2509: alat keur manggang roti stainless otomatis pikeun 4 wilah roti anu tiasa anjeun lebetkeun kana dua slot na. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi, nyaéta: defrosting, pemanasan sareng toasting. Harga na murah pisan: hargana 33,99 euro. Murah, leres? Pencét didieu kanggo ngagaleuhna.

Robot dapur

Robot dapur idéal nalika anjeun hoyong nyiapkeun piring anu saé sareng saé

  • Cecotec Mambo 10070: ieu mangrupikeun robot dapur anu ngagaduhan 30 fungsi, kalebet nyincang, ngagiling, nyampur, ngagolak atanapi manaskeun tuangeun. Upami anjeun henteu terang masak sareng bosen nyiapkeun piring gancang, tong ragu-ragu kéngingkeun robot ieu. Hirup anjeun bakal robih janten langkung saé! Harga na 269 euro, sareng anjeun tiasa ngagaleuhna dieu.
  • MyCook One: ieu robot dapur anu nyiapkeun resep bakal janten kaulinan barudak. Éta ngagaduhan langkung ti 7400 resep gratis, sareng éta mangrupikeun angka anu langkung seueur sareng aplikasi MyCook, janten anjeun moal kantos béak ideu. Nyiapkeun lauk, daging, pasta, saos, muih ... naon waé anu anjeun pikahoyong, sareng ngahémat waktos. Harga na 299 euro. Mésér na.
  • Kenwood kCook Multi Smart CCL450SI: robot dapur kalayan WiFi, tiasa dikendali ku aplikasi tina sélulér ... Éta ngagaduhan langkung ti 600 resep gratis, skala terpadu, sareng skala pinter anu nyambung ka aplikasi pikeun terang beurat bahanna. Harga na 499 euro. klik di dieu gaduh 'juru masak' ieu di bumi.

Oven gelombang mikro

Kéngingkeun gelombang mikro anjeun dina harga pangsaéna dina Hideung Jumaah

  • Severin: ngaladénan duanana pikeun manaskeun sareng nyéépkeun tuangeun. Éta ngagaduhan 5 tingkat kakuatan, sareng setting otomatis kalayan sinyal peringatan. Ukuran méja na 24,5 séntiméter, sareng anjeun tiasa ngaleupaskeun iraha diperlukeun kalayan gampang. Diménsi produkna nyaéta: 43,5 x 34,5 x 25,4 séntiméter, sareng beuratna 10,24kg. Pikeun 59,98 euro tiasa milik anjeun.
  • Permen CMG 2071 DS: éta mangrupikeun gelombang mikro digital kalayan grill kalayan multifungsi sareng 9 otomatis. Tangtosna, éta ngagaduhan timer na, sareng meja puter ageung -24,5 sentimeter-. Diménsi na nyaéta: 45,2 x 33,5 x 26,2 séntiméter, sareng beuratna 11,5kg. Éta gaduh biaya 64,90 euro. Naon anu diantosan kanggo ngagaleuhna? Pencét didieu sateuacan tawaran béak!
  • Samsung MG30T5018UW: pikeun tukang masak nungtut. Gelombang mikro ieu sareng grill kalebet fungsi Steam Cook, anu ngamungkinkeun anjeun ngukus tuangeun. Salaku tambahan, éta ngajaga rasa aslina tina tuangeun, janten anjeun bakal langkung resep tuang waktos. Diménsi na nyaéta: 51,7 x 42,53 x 29,73 séntiméter, sareng beuratna 15kg. Harga na 159 euro. Kéngingkeun kadieu.

Susunan panci

Kéngingkeun panci anjeun dina harga anu luar biasa

  • Magefesa K2 Gransasso: 3 panci waja enam-kualitas tinggi, henteu nganggo iteuk 18, 20 sareng 24 sentimeter diaméterna anu tiasa dikumbah dina mesin cuci piring. Aranjeunna ngagaduhan gagang anu sanés, sanés slip, janten masak sareng aranjeunna bakal aman pisan. Aranjeunna gaduh harga 22,42 euro. Mésér aranjeunna ayeuna.
  • Monix M740040 Tambaga: set anu hebat tina 3 panci aluminium palsu anu henteu lengket anu diaméterna nyaéta: 20, 24 sareng 28 séntiméter. Pakemna didamel tina waja tahan karat, sareng didamel ku cara anu henteu ngan ukur nganakeun cekelan anu raoseun, tapi ogé nyegah kaduruk. Éta tiasa dianggo dina sadaya jinis kahuruan, sareng harga na 36,79 euro. Pencét di dieu pikeun kéngingkeunana.
  • Jeruk Cekap BRA: ieu mangrupikeun set ogé diwangun ku 3 panci logam non-iteuk, salah sahiji 18, anu sanésna 22 sareng diaméterna 26 sentimeter panggedéna. Éta cocog pikeun sadaya jinis kompor, kalebet gelas-keramik sareng induksi. Éta hargana 46,99 euro sareng anjeun tiasa ngagaleuh aranjeunna ti dieu.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya seueur tawaran pikeun produk dapur. Kami arepkeun anjeun parantos mendakan produk anu anjeun peryogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.