pizza vegetarian

pizza vegetarian

Dinten ieu kami nampilkeun tuangeun anu raoseun sareng ogé sampurna pikeun anjeun anu langkung seueur vegetarian naon karnivora. Éta nyaéta pizza vegetarian, atanapi langkung tepatna, ampir vegetarian. Kaseueuran bahan na nyaéta sayuran tapi aya sababaraha anu henteu. Upami anjeun saurang vegetarian 101% anjeun ngan ukur kedah henteu malirkeun dua bahan éta, sabab éta bakal tetep saé ogé.

Teras kuring ngantepkeun anjeun sareng resepna.

pizza vegetarian
Pizza vegetarian anu lezat ieu sampurna pikeun aranjeunna anu resep sayuran tibatan daging sareng salaku tuangeun, éta mangrupikeun piring idéal: séhat sareng nikmat.
Author:
Dapur: Italiana
Jenis resép: Pizza
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 dasar pizza ipis tambahan
  • 2 séndok saos tomat
  • ½ bawang
  • Cabe hejo sareng cabé beureum
  • Zucchini
  • ½ térong
  • salchichas 2
  • Kéju parut ngalembereh
  • Kejo diiris
  • Oregano
Persiapan
  1. Kami nyandak Dasar pizza sareng urang langsung nempatkeun kana piring oven.
  2. Kami nambihan bahanna hiji-hiji. Anjeun tiasa nerapkeunana dina mesen naon waé anu anjeun pikahoyong, éta sadayana aleatorio, tapi kuring lakukeun persis sapertos kieu: Anu mimiti nyaéta tomat goreng, anu kuring sumebar kalayan pitulung séndok, teras kuring nambihan kéju parut, bawang diteukteukan kana batu alit, cabé, duanana héjo sareng beureum, satengah zucchini sareng satengah aubergine.
  3. Teras kuring nambih kéju parut deui sareng nambihan sosis foil, kéju anu diiris potong janten sababaraha potongan sareng akhirna éta oregano.
  4. 15 menit oven, dina dua sisi tabuh 200º C sareng siap! Pizza anu séhat, beunghar sareng lengkep.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 275

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Louis c Justinian cenahna

    Beunghar sareng nikmat sareng praktis pisan alus pisan