Homemade carbonara pizza

Homemade carbonara pizza, Éta pizza anu raoseun pisan tina krim, pinuh ku rasa tina kéju sareng daging babi. Resep anu dipikahoyong ku sadayana, sabab pizza mangrupikeun pilihan anu saé pikeun tuangeun wengi atanapi resep dina akhir minggu sareng kulawarga.

Waktos ieu teh Homemade carbonara pizza ngagaduhan dasar kulit ipisKuring parantos mésér hiji ieu di toko roti, ipis sareng garing, tapi anu anjeun paling resep, adonan langkung kentel ogé saé pisan.

Homemade carbonara pizza
Author:
Jenis resép: pamula
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 dasar pizza
  • Suung digulung
  • taco bacon
  • ½ bawang
  • 200 ml. krim pikeun masak atanapi krim beurat
  • Kéju parut
  • Uyah sareng cabé
  • minyak
Persiapan
  1. Kami nyiapkeun keusikan pizza, urang nempatkeun panci ku minyak, urang bakal nempatkeun kana panas sedeng.
  2. Tambahkeun daging babi potong batu, tumis saé na, hapus sareng simpen.
  3. Motong bawang leutik pisan sareng nambihan kana panci, bijil sakedik sakedik sareng tambihan suung anu diiris, tambahkeun sakedik uyah sareng cabé, bijilkeun dugi ka supa diasakan sakitar 5 menit.
  4. Dina waktos ieu kami nambihan krim cair kanggo masak, aduk, raos uyah sareng cabé sareng ngantep éta masak sababaraha menit.
  5. Nalika urang ningali yén krim na krim sareng bawang sareng suung, urang tambihan daging babi, aduk sareng tambihan kéju parut sakedik kana campuran, gaul deui sareng pareuman.
  6. Urang nempatkeun adonan dina tempat pikeun oven, urang tambahkeun sadayana campuran pikeun adonan.
  7. Kami nempatkeun pizza dina oven anu sateuacanna dipanaskeun dugi ka 200 ºC, ngantep éta masak sakitar 15-20 menit atanapi dugi ka adonan emas sareng garing.
  8. Kami nyabut pizza buatan bumi tina oven sareng ngaladén.
  9. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.