Pizza homemade

Pizza homemade

Upami aya anu duanana resep boh anu anom boh anu sepuh sareng anu ngalayanan duanana dahar beurang keneh pikeun tuangeun éta pasti aya anu saé pizza homemade. Urang ngan ukur peryogi basa tina massa terus ku imajinasi saeutik na kreativitas kuliner tambahkeun sésana.

Pilih bahan-bahan anu anjeun paling resep teras tambihan hiji-hiji dina urutan logis anu tangtu (nyaéta, tomat heula, kéju panungtung). Maka anjeun ngan ukur peryogi oven kanggo dipanggang sareng éta waé!

Teras kuring ngantepkeun anjeun sareng bahan-bahan anu kuring tambahkeun. Aranjeunna kaluar nikmat!

Pizza homemade
Anjeun tiasa ngadamel resep ieu sareng anu alit ... Anjeun tiasa motong bahan-bahanna teras nambihan. Aranjeunna yakin resep masak sareng anjeun.
Author:
Dapur: Italiana
Jenis resép: Massa
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 markas pizza
  • 4 séndok saos tomat (2 kanggo unggal pizza)
  • 2 cabé héjo
  • 2 kaléng tuna dina minyak zaitun
  • 1 bawang daun (1/2 kanggo unggal pizza)
  • Taco kalkun asak
  • 3 sosis (1 sareng ½ pikeun unggal pizza)
  • 2 irisan kéju (1 kanggo unggal pizza)
  • Kéju parut (secukupnya)
Persiapan
  1. Anu mimiti sadayana nyaéta kéngingkeun Dasar pizza defroster pikeun mempermudah urang damel. Nyandak éta sajam sateuacanna bakal langkung ti cukup.
  2. Teras léngkah munggaran nyaéta nambihan tomat goreng (2 séndok di tengah), anu bakal kami manjangan ku dasar séndok dugi ka sisina, tapi henteu némpél.
  3. Léngkah satuluyna nyaéta nambihan tuna, taco kalkun anu asak, cabé, bawang, potongan kéju sareng kéju parut.
  4. Anu penting nyaéta henteu aya sapotong pizza anu katingali tanpa bahan. Sésana nyaéta sapotong jajan. Pasang dina oven, preheated, sababaraha 15 menit dina 200 derajat.
  5. Ngarasakeun aranjeunna!
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 350

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.