Pizza térong sareng daging babi sareng mozzarella

Pizza térong sareng daging babi sareng mozzarella

Pizza anu kuring ngajukeun dinten ayeuna janten starter anu sampurna atanapi dahar peuting informal pikeun wengi sabtu minggu. Sareng ieu pizza aubergine kalayan daging babi sareng mozzarella saderhana disiapkeun sareng aranjeunna resep ampir sadayana berkat kombinasi bahanna.

ide ngagunakeun keureut aubergine salaku basa tina pizza sigana kuring ideu asli pisan. Ti éta anjeun tiasa nyiptakeun sarébu sababaraha kombinasi ku nyampur bahan-bahan anu anjeun paling resep. Kuring parantos ngahijikeun dina acara ieu bawang, cabé, daging sareng mozzarella, janten ngaraosan bebas ngabaru.

Pizza térong téh, salian ti saderhana, cara séhat sareng pikaresepeun pikeun nampilkeun térong pikeun budak leutik jeung budak ngora. Pilih éta upami térong ageung supados dasar-dasar pizza langkung saé sareng dijantenkeun salaku hiji porsi. Naha aranjeunna narik perhatian anjeun? Tetep katingal pikeun step by step.

pizza aubergine sareng daging babi sareng mozzarella
Pizzas aubergine ieu sareng Bacon sareng mozzarella bakal ngabagjakeun barudak sareng déwasa salaku starter atanapi informal dinner.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 terong ageung
  • 5 séndok saos tomat
  • ½ bawang
  • 1 cabé bel héjo
  • ½ cabé beureum
  • 4 irisan daging babi
  • 1 bal kebo mozzarella
  • Uyah sareng cabé
  • Oregano
  • Minyak zaitun tambahan
Persiapan
  1. Urang mimitian ku motong bawang kana julienne sareng cabé dina strip ipis.
  2. Kami ogé motong irisan daging sareng mozzarella kana potongan.
  3. Saatos urang panaskeun oven dugi 190ºC, urang ngabariskeun baki sareng kertas pembakaran sareng bérés urang sikat ku minyak zaitun.
  4. Ayeuna enya, kalayan sadaya bahan parantos disiapkeun, potong terong kana irisan henteu langkung ti 1 séntiméter kandelna.
  5. Kami nempatkeun cadar dina baki pembakar na urang nyebarkeun tomat goreng ka aranjeunna.
  6. Saatos urang ngadistribusikaeun bawang sareng cabé di bungkus dina sampeu.
  7. Ngeunaan sayuran urang nempatkeun strip daging sareng bérésna, mozzarella kana potongan-potongan anu parantos urang simpen.
  8. Usum, tambahkeun sakedik oreganoUpami urang resep, urang lebetkeun kana oven, nempatkeun baki dina beulah handap.
  9. Urang masak di 190ºC kalayan panas low salami 10 menit. Saatos éta, urang turunkeun suhu kana 180ºC sareng bakar kalayan panas luhur sareng ka handap dugi ka pizza aubergine siap.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.