TAPI BEER LOIN

Bahan:

Pita loin babi, sakilo, kirang langkung, sapotong.
2 bawang ageung
2-3 wortel,
2-3 tomat asak,
dua cengkéh bawang bodas,
daun salam,
Uyah,
sababaraha paprika,
minyak
sabotol bir.

PERSIAPAN:

Dina latar tukang minyak coklat daging dina sadaya sisi, nalika éta, angkat sareng simpen. Dina minyak anu sami, tumis dua siung bawang bodas, bawang, wortel sareng tomat dugi ka sakedik lembut, sakedik sakitar kirang atanapi sapuluh menit, tambahkeun uyah, aranjeunna nyarios yén éta tiasa ngagoréng. Pasang dagingna deui kana pot, tambahkeun botol bir, daun salam sareng sababaraha cabé. Tutup sareng masak dugi ka lembut. Dina kompor tekanan 8 menit. Lulus saos.
Kuring ngadamel sapeuting sateuacana sareng nyayogikeunana tiis, potong irisan sareng sareng saos panas di gigirna supados sadayana tiasa nempatkeun naon anu dipikahoyongna…. Pikeun daging ieu, pikeun rasa kuring, pangiring anu pangsaéna, klasik saumur hirup, kentang goreng. ...

Tag Technorati: resep, dapur, menu, tuangeun

nu lain resep khusus


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.