Peach jeung Blackberry Summer Salad

Peach jeung Blackberry Summer Salad

Usum panas atos najan urang nolak percanten. Nyiapkeun ieu geura-giru salad usum peach sarta blackberries bakal pajeulit jadi hayu urang mangpaatkeun saméméh produk ieu leungit ti supermarket urang. Éta ogé cara anu saé pikeun ngamimitian tuangeun, saur anjeun?

Usum panas usum keur salads na aya kitu loba kemungkinan ... Kombinasi bahan anu sajajalan jeung sababaraha di dieu pikeun tetep. Anu hiji peach jeung kéju, contona, anu sering kami anggo di bumi taun ayeuna sareng anu kami anggo deui ayeuna.

Anjeun tiasa nyampur salad ieu daun héjo naon anu anjeun hoyongkeun Waktos ieu kuring parantos milih campuran apu gunung es, apu beureum sareng chicory. Sareng salad ieu ngan ukur sababaraha bahan, janten langkung saé pikeun ngahirupkeun dasarna sakedik dimana urang bakal nambihan peach, kéju sareng sababaraha bahan sanés anu kuring terangkeun ka anjeun dina lambaranana.

Resepna

Peach jeung Blackberry Summer Salad
Salad usum panas peach sareng blackberry ieu idéal pikeun ngamimitian tuangeun anjeun dina bulan-bulan anu paling panas taun saprak éta nyegerkeun pisan.

Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 1

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • Sababaraha daun apu gunung es
  • Sababaraha daun apu beureum
  • Sababaraha daun chicory
  • ½ chives
  • 1 katumbiri
  • belasan blackberries
  • Sababaraha keureut tina keju anu diubaran
  • 1 séndok téh siki sunflower
  • 1 séndok dicincang kacang
  • Minyak Zaitun
  • Cuka
  • Sal
  • Lada

Persiapan
  1. Urang ngumbah jeung motong daun apu saméméh nempatkeun eta dina mangkok.
  2. Salajengna, urang motong peach kana keureut jeung nambahkeun kana salad.
  3. Lajeng, urang nambahkeun blackberries jeung keureut kéju.
  4. Pikeun rengse, urang nambahkeun siki jeung kacang dicincang.
  5. Usum jeung minyak, cuka, uyah jeung cabé sarta ngalayanan.
  6. Urang ngarasakeun peach seger jeung blackberry salad usum panas


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.