Pastry buatan sendiri puff

Pastry buatan sendiri puff, anu amis anu teu tiasa aya dina tanggal ieu sareng anu raoseun.
Sanaos aranjeunna rada ngahibur, aranjeunna pantes dilakukeun di bumi, aranjeunna saé pisan. Pertama kali kuring ngalakukeun ieu pastry puff homemade Aranjeunna resep pisan aranjeunna sareng ayeuna aranjeunna henteu sono unggal taun, kami resep pisan ka aranjeunna.
Ajak anjeun nyiapkeun aranjeunna, aranjeunna saderhana pisan, aranjeunna ngagaduhan rasa jeruk anu pikaresepeun sareng aranjeunna jaga pisan salami sababaraha dinten dina kotak logam.

Pastry buatan sendiri puff
Author:
Jenis resép: confectionery
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 600 gr. Tina tipung
  • 400 gr. tina mantega
  • 150 gr. tina gula
  • 50 ml. anggur bodas
  • 50 ml. jus jeruk
  • Zest tina 2 jeruk
  • Icing gula pikeun lebu
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun pastry puff homemade, urang mimiti nyiapkeun sadaya bahan.
  2. Urang meresihan jeruk, ngilu sareng ngaluarkeun jusna. Mantega kedah disimpen dina kulkas dugi ka urang anggo, éta kedahna tiris pisan.
  3. Urang ayak tipung teras lebet kana mangkok, lebetkeun gula sareng mentega diteureuy kana kotak, sari jeruk, jus sareng anggur bodas.
  4. Urang knead sadayana ogé, dugi sadayana leres terpadu. Kami ngaluarkeun adonan sareng bungkus dina bungkus plastik, teraskeun kana kulkas salami 1 jam.
  5. Saatos waktos ieu, urang nyandak adonan, tambahkeun sakedik tipung dina konter sareng mantengkeun adonan nganggo pin rolling.
  6. Nalika éta manteng urang melu deui sareng ngalirkeun roller deui.
  7. Kami ngulang operasi anu sami.
  8. Kami manteng adonan ngantep 1 cm atanapi 5 cm jangkungna.
  9. Pikeun ngawangun kotak urang bakal nganggo sababaraha cetakan atanapi penguasa sareng cutter sareng urang bakal ngawangun éta.
  10. Kami nempatkeun aranjeunna dina piring dimana urang bakal nempatkeun kertas baking.
  11. Kami bakal nempatkeun éta dina oven dugi aranjeunna coklat emas sakitar 30 menit, oven kedah low dina 150ºC aranjeunna kedah dilakukeun lalaunan, upami henteu adonan moal naék cukup sareng éta moal janten flaky. Nalika aranjeunna siap kami bawa kaluar sareng ngantepkeun aranjeunna tiis.
  12. Urang bakal palapis aranjeunna dina gula kawung.
  13. Sareng siap tuang !!!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.