Pasta sareng kéju kéju sareng daging babi

Urang badé nyiapkeun piring tina pasta sareng sambel kéju sareng daging babi, resep anu lezat sareng saderhana anu anjeun resep pisan. Kami ngahubungkeun saos ieu sareng saos khas carbonara saos Itali, tapi teu aya hubunganana sareng éta, éta ngan ukur ngagaduhan krim sareng daging.

Sanaos éta asakan saderhana, éta bakal luar biasa upami urang nganggo kéju krim anu saé sareng seueur rasar, anjeun tiasa nempatkeun hiji anu anjeun paling resep, kuring resep pisan Parmesan pikeun resep ieu.

Éta piring anu lengkep sareng lumayan energetik sareng kalori kusabab saos., janten anu pangsaéna pikeun ngiringan salad anu saé.

Pasta sareng kéju kéju sareng daging babi
Author:
Jenis resép: Mimiti
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 350 gr. pasta (mi)
  • 150 gr. daging babi
  • 200 ml. krim masak atanapi susu ngejat
  • 80 gr. kéju parmesan parut
  • minyak
  • Uyah sareng cabé
Persiapan
  1. Kami nempatkeun panci kalayan seueur cai sareng uyah, nalika mimiti ngagolak nambihan pasta sareng ngantep éta asak dugi siap, saur pabrikna.
  2. Kami nunda panci dina panas sedeng kalayan sakedik minyak, potong daging daging sareng tumis, nalika urang ningali sakedik warna urang bakal nempatkeun krim cair, diaduk, urang bakal nambihan kéju parut sakedik, aduk sareng saterasna dugi ka ngantepkeun saos anu dipikahoyong ku urang, kalayan kirang langkung kéju, upami saos na kentel teuing urang tiasa nempatkeun sakedik susu.
  3. Urang raos uyah sareng cabé.
  4. Nalika pasta parantos asak, angkat teras talaskeun saé.
  5. Pikeun nampilkeun piring, urang tiasa nempatkeun pasta dina hiji sisi sareng saos di sisi sanésna sareng masing-masing disajikeun, atanapi urang tiasa nambihan pasta kana panci kalayan saos, aduk supados sadaya bahan dicampur saé.
  6. Ngawula ka panas.
  7. Sareng siap tuang piring pasta anu lezat.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Resepna beunghar pisan ...... tapi punten, karbonara henteu ngandung daging NOR, krim NOR …… nyaéta asakan Italia 1 taun…