Pasta dieusian ku sambel supa

Pasta dieusian ku sambel supa

Dinten ayeuna di pasar urang tiasa mendakan seueur jinis pasta anu dieusi anu ngan ukur 2-3 menit masak siap disajikeun. Tapi pasta boneka sanés protagonis piring urang ayeuna tapi sambel supa yén kami parantos siap ngiringan anjeunna.

La pasta boneka kalayan saos supa anu urang nyiapkeun dinten ayeuna janten piring kadua anu sampurna pikeun musim semi ieu saatos salad anu saé. Bakal langkung ti 20 menit pikeun nyiapkeunana sareng éta bakal saderhana pisan. Pilih sababaraha suung anu saé sareng hasilna bakal saé.

Pasta dieusian ku sambel supa
Pasta dieusian ku saos supa anu urang siapkeun ayeuna mangrupikeun asakan kadua anu sampurna pikeun cinyusu ieu. Bakal ngan ukur 25 menit pikeun nyiapkeun.
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 240 g. pasta boneka
  • ½ bawang, dicincang
  • 1 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • ½ sagelas anggur bodas
  • 12 supa, dicincang
  • 180 ml. krim pikeun masak
  • Cabé hideung
  • Sal
  • Peterseli dicincang
  • 1 séndok tingkat mentega
Persiapan
  1. Urang mimitian ku nyiapkeun saos. Kami nempatkeun mentega kana panas dina wajan. Nalika éta ngalembereh sareng gelembung urang ngempelkeun bawang sareng bawang bodas sareng tumis salami 5 menit.
  2. Teras urang tuang anggur sareng urang ngantepkeun ngirangan.
  3. Urang tambihan supa, usum sareng tumis 8 menit.
  4. Teras we nambihan krim sareng aduk. Masak 7-8 menit dugi ka sambel ngabeungkeut sareng kentel sakedik.
  5. Sedengkeun saos na kandel, dina panci anu seueur cai asin urang masak pasta waktos disarankeun ku pabrik.
  6. Sakali sambelna kandel urang menerkeun titik uyah sareng cabé sareng taburkeun sakedik peterseli.
  7. Kami nyayogikeun pasta boneka sareng saos di luhur.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.