Pangsit dieusian sayuran

Pangsit dieusian sayuran. Abdi resep nyiapkeun pangsit ieu, éta saé pisan sareng raos. Aranjeunna idéal salaku aperitif, salaku starter atanapi aperitif atanapi kanggo tuang tuang.
Abdi resep ngagaduhan sayuran anu didamel dina kulkas sapertos sanfaina, biasana kuring nyiapkeun seueur sahingga kedah ngiringan seueur daging atanapi lauk lauk atanapi salaku ngeusian pangsit ieu atanapi nyiapkeun cocas ... Éta salawasna jalan pisan sareng saé pisan .
Pangsit anu dieusian ku sayuran tiasa disiapkeun sareng sayuran anu anjeun paling resep atanapi gaduh dina kulkas sareng anjeun bahkan tiasa nambihan kaléng tuna.
Kuring parantos nyiapkeun pangsit ieu digoréng, kuring terang anjeun bakal nyarios yén gorengan henteu saé, tapi ti waktos ka waktos kuring ngadamelna, tapi urang ogé tiasa nyiapkeun dina oven.
Resep saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun. Pangsit ieu panas atanapi tiis.

Pangsit dieusian sayuran
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 bungkus adonan kanggo pangsit
  • Sayuran Stewed ngetik sanfaina
  • Minyak pikeun kagorengan
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun pangsit anu dieusian ku sayuran, urang mimitina bakal ngagaduhan rupa-rupa sayuran, urang tiasa ngamangpaatkeun anu aya dina kulkas, ngumbah, mesék sareng potong sakedik, dikocok dina panci kalayan jet minyak dugi ka beres.
  2. Sakali kami ngagaduhan sayuran anu dikocok, urang ngantepkeun éta tiis.
  3. Kami nempatkeun wafer dina meja sareng kami bakal nempatkeun keusikan ratatouille kalayan pitulung séndok.
  4. Tutup pangsit, ngégél ujungna kalayan bantosan garpu.
  5. Kami nempatkeun wajan sareng seueur minyak pikeun manaskeun dina panas sedeng, urang bakal nambihan sambel sareng ngagoréng dina dua sisina.
  6. Kami bakal nyandak aranjeunna kaluar teras nahan aranjeunna dina piring porsi. Sareng aranjeunna bakal siap.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.