Zucchini jeung endog skillet, a dinner hébat

Zucchini jeung Endog Skillet
Dinten ieu kuring ngajukeun a dahar peuting saderhana ngarasakeun salila saminggu, pan zucchini jeung endog. A gancang, mirah jeung, naha henteu nyebutkeun eta, resep nikmat. Bahan-bahan anu anjeun tiasa tingali sareng léngkah-léngkah henteu nunjukkeun kasusah. Hayu, upami anjeun leres-leres hoyong nyobian, anjeun henteu ngagaduhan alesan!

Teu perlu ngahesekeun diri pikeun ngarasakeun dinner ngeunah. Aya dinten, kanyataanna, nalika hiji henteu tiasa atanapi hoyong aub. Sareng resep ieu saé pikeun henteu nyerah tuangeun tuangeun anu saé dina kasus éta. A mandolin, pan frying jeung opat bahanAnjeun teu kedah nanaon sejenna pikeun nyiapkeun eta.

Anjeun tiasa maén dina resep ieu sareng rempah anu paling anjeun resep atanapi anu anjeun hoyong tambahkeun. Dina kasempetan ieu kuring ngawatesan diri pikeun ngabumbui zucchini sareng uyah sareng lada hideung sareng dina waktos terakhir kuring nambihan saeutik kéju grated, sakedik. Tapi anjeun tiasa ngalebetkeun paprika amis atanapi panas.

Resepna

Zucchini jeung Endog Skillet
Zucchini sareng Sayur Skillet Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun tuangeun tuangeun. Sederhana, gancang sareng lezat, anjeun moal pernah puguh masakna.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • ½ zucchini
  • 1 endog
  • 1 séndok grated kéju (tambang diubaran)
  • Sal
  • Cabé hideung
  • Minyak Zaitun
Persiapan
  1. Nempatkeun minyak saeutik dina loyang.
  2. Teras motong sareng mandolin zucchini jeung nempatkeun eta dina loyang rada tumpang tindih dina garis atawa spiral a.
  3. Usum jeung uyah jeung cabé, panas pan jeung masak nepi ka zucchini nu mimiti coklat dina dasarna.
  4. lajeng, tambahkeun endog dina hiji sisi.
  5. Panutup pan jeung masak sakabéh pikeun sababaraha menit dina panas low dugi endog ampir set.
  6. Waktu éta, urang tambahkeun kéju sarta kami masak naon diperlukeun pikeun ngalembereh.
  7. Urang ngarasakeun zucchini jeung endog skillet kalawan sapotong roti.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.