Panélét pinus

Dinten ieu kuring ngajukeun nyiapkeun sababaraha panél kacang pinus. Dinten ti Sadayana Orang Suci, sakitar waktos ieu di dapur urang urang mimiti gaduh chestnuts, kentang amis, tulang tina suci, fritters na panellets, sadayana mangrupikeun manisan khas tina tanggal ieu.

Éta gampang dilakukeun di bumi, biayana langkung mirah upami urang ngalaksanakeunana sareng aranjeunna kaluar saé pisan, anjeun ngan ukur kedah gumbira. Langkung saé ngadamel adonan sadinten sateuacan.

Panélét pinus
Author:
Jenis resép: Postres
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Bahan: 20 unit kaluar
  • 250 gr. almond taneuh
  • 200 gr. tina gula
  • 70 gr. kentang asak
  • huevos 2
  • Lemon zest
  • 100 gr. kacang pinus
Persiapan
  1. Kami bakal nempatkeun panci sareng cai pikeun ngagolak, urang ngumbah kentang kalayan alus sareng masak ku kulitna. Éta ogé tiasa dijait dina gelombang mikro. Nalika kentang parantos siap, bijil sakedik teras mash ku garpuh.
  2. Dina mangkok kami bakal nempatkeun gula sareng almond taneuh.
  3. Urang bakal nambihan kentang sareng jeruk nipis.
  4. Dina piring urang bakal nempatkeun endog urang bakal ngaleungitkeun tanpa ngéléhkeun. Kami bakal nambihan kana adonan, urang bakal mereskeun sadayana dugi sadayana bahan diintegrasikeun saé.
  5. Candak adonan, nempatkeun kana pilem transparan, bentukkeun gulung sareng adonan, tutup gulung dina tungtung.
  6. Kami bakal ngantepkeun kana kulkas sahenteuna 12 jam atanapi dugi ka énjingna.
  7. Sakali waktos ieu parantos kalangkung, urang bakal ngaluarkeunana tina kulkas.
  8. Kami bakal nempatkeun oven kana panas nepi ka 180º sareng urang bakal ngamimitian nyiapkeun panél. Dina piring urang bakal ngéléhkeun endog anu sanés sareng nambihan kacang pinus.
  9. Urang bakal ngadamel bal kalayan adonan, urang bakal ngalungkeun kana piring sareng kacang pinus sareng endog.
  10. Urang bakal silih bantosan ku cara némpélkeun kacang pinus sareng ngalapis bal anu bakal urang pasang dina loyang.
  11. Sakali sadaya bal parantos didamel, urang bakal nempatkeun kana oven dina suhu 180º dugi ka coklat emas.
  12. Kami bakal ngantep tiis sareng aranjeunna bakal siap.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.