Pai jeruk nipis

Kue jeruk nipis, panganan cuci mulut lezat anu salawasna suksés. Éta kuéh anu krim sareng lemes anu raoseun saé saatos tuangeun anu saé, dessert jeruk nipis resep nyerna.

Sanaos anjeun henteu kersa ngahurungkeun oven, pastina anjeun moal kuciwa, éta pantes nyiapkeun jajan buatan ieu, anjeun moal hanjakal.

Pai jeruk nipis
Author:
Jenis resép: Postres
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 pastry pondok
  • 5 endog + 1 kanggo cet adonan
  • 150 gr. tina gula
  • 150 gr. catetan pikeun Gunung
  • Jus na zest tina dua lemons
  • Icing gula pikeun ngahias
  • Lemon zest
  • Pikeun ngiringan:
  • Marmalade
  • Berry
Persiapan
  1. Mimiti urang bakal ngahurungkeun oven kana 180ºC, urang bakal ngilu kapang, upami éta tiasa dicabut langkung saé, sareng urang bakal nempatkeun adonan dina kapang, ngantepkeun ogé napel na kapang, neukteuk sésana tina sisina.
  2. Urang bijil adonan nganggo garpuh sareng tutup handapeun kertas saung, pasang sababaraha kacang damel beurat, lebetkeun kana oven salami 10 menit, sahingga adonan didamel sakedik, angkat, hapus cépias sareng kertas, urang bakal cet dasarna sareng endog keok sareng kami bakal ngenalkeun kana oven 5 menit deui, sahingga urang bakal ngégél dasar sareng dasarna henteu bakal lemes sareng krim jeruk nipis.
  3. Kami nyiapkeun ngeusian krim lemon. Kami ngéléhkeun endog sareng gula, dituturkeun ku jus, jeruk nipis sareng krim, urang gaul sadayana.
  4. Kami nempatkeun keusikan kana adonan teras lebetkeun kana oven, urang turunkeun suhu kana 150ºC sareng urang bakal gaduh sakitar 30 menit atanapi dugi ka ditekuk.
  5. Nalika éta, urang nyandak tina oven, urang bakal ngantepkeun éta tiis. Dina waktos ngalayanan, urang bakal nutupan éta gula kawung sareng jeruk nipis.
  6. Éta ogé tiasa dibarengan ku sababaraha buah beureum atanapi macét.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.