Oven sayuran bakar

Oven sayuran bakar

Sayuran Anggang sampurna salaku asakan samping salaku tambahan pikeun tuang siang.

Oven sayuran bakar tiasa janten hiasan sampurna pikeun daging sareng lauk. Gampang pisan pikeun nyiapkeun yén di bumi éta parantos janten kedah. Salaku tambahan, nalika ngadamel éta dina oven, anjeun kedah nambihan sakedik gajih, janten ogé piring anu hampang pisan.

Sayuran bakar ieu mangrupikeun conto tapi kanyataanna anjeun tiasa nempatkeun anu paling anjeun resep, leres, tingali dina waktos masak masing-masing, sareng upami anjeun ningali aya anu didamel sateuacan anu sanés anjeun tiasa ngaleungitkeun. Idéna nyaéta gaduh sayuran anu utuh, henteu kaleuleuwih. Hiji bongbolongan, lakukeun langkung seueur supados aranjeunna nyésa, omelet pikeun tuangeun sareng sayuran dicincang ieu raoseun.

Oven sayuran bakar
Author:
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 kentang
  • 1 leek
  • ½ cabé beureum
  • ½ cabé hejo
  • 1 cebolla
  • 4 bawang bodas
  • minyak zaitun
  • cabé
  • pimienta
  • kahayang
Persiapan
  1. Urang mimitian ku manaskeun oven ka 250ºC sabab éta bakal gancang sareng gampang.
  2. Kami nyandak kentang, bersihkeun ogé sareng potong kana irisan, dina hal ieu kuring resep ngantepkeun kulitna, janten urang henteu mesék.
  3. Urang motong bawang sareng cabé kana irisan anu cukup kandel.
  4. Bawang na satengah sareng bujur.
  5. Sareng urang naksir bawang bodas nganggo péso tapi urang ogé nyéépkeun kulitna.
  6. Kami nempatkeun sadaya bahan dina baki anu cocog pikeun oven anu dilumisan ku minyak zaitun. Uyah-cabé sadaya sayuran sareng taburkeun kentang sareng paprika. Ayeuna urang nambihan jet minyak zaitun anu saé.
  7. Kami badé kana oven sakitar 40 ′, sanaos gumantung kana ukuran dimana anjeun motong kentang.
  8. Siap ngalayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.