Ham sareng kéju omelet

Nalika kuring kedah nyiapkeun tuang dina lima menit, biasana kuring kedah mutuskeun antara dua pilihan, atanapi kuring nyiapkeun sandwich atanapi omelet. Jarang aya anu henteu terang kumaha nyiapkeun omelet, sanaos urang henteu sadayana nganggo prosedur anu sami. Dinten ieu kami bakal ngajantenkeun super express numutkeun adat kuring, kuring ngarepkeun resep ieu kanggo anjeun nalika anjeun henteu hoyong pisan di dapur. Omélét tiasa dieusian ku rupa-rupa bahan, dinten ieu kuring parantos mutuskeun ham sareng kéju.


Waktos persiapan: 5 menit

BAHAN (pikeun 1 jalma)

  • huevos 2
  • 1 séndok téh krim
  • 1 irisan ham
  • 1 keureut kéju
  • pucuk ngora sareng jagong
PREPARATION

Kami ngéléhkeun endog nganggo krim, sareng bumbu ku uyah sareng cabé.



Panaskeun girimis minyak dina wajan sareng tambahkeun endog anu diteunggeul. Teras we ngatur kéju sareng ham di tengahna.


Nalika endog parantos disetél, urang tilepkeun, ngalirkeun hiji satengah tina hiji deui. Upami urang hoyong éta juicy, urang langsung nyabut ku tilepan. Abdi resep langkung garing, janten kami badé ngantunkeun deui sababaraha detik deui.



Kami nempatkeun kana piring sareng ngiringan nganggo salad bertunas sareng jagung.


Anjeun tiasa nempatkeun sapotong roti dina wajan anu sami sareng roti bakar dina dua sisi. Teras anjeun susun dina piring sareng pasang omélét dina luhur roti.
Wilujeng tuang!!




Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.