Dadar dadar

Urang badé nyiapkeun a Sayuran omelet, beunghar, saderhana sareng gancang nyiapkeun. Omelet mangrupikeun piring tradisional anu seueur dikonsumsi dina tuangeun urang, éta idéal pikeun tuang siang atanapi tuang, dina usum panas atanapi usum salju.

Tortillas tiasa didamel pisan rupa-rupa, éta ngagabung pisan sareng bahan-bahan sanés sareng urang bahkan tiasa dianggo tina panggunaan.

Waktos Ieu kuring nyandak omelet sayuran, beunghar tur juicy pisan, rupa-rupa sareng séhat, idéal pikeun tuang.

Dadar dadar
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4-5 endog
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 cebolla
  • 1 sapotong cabé héjo atanapi beureum
  • minyak
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel omelet sayuran, urang mimiti mimitian ku mesék sayuran, mesék zucchini sareng bawang, rendang sadayana kalayan saé.
  2. Urang ngumbah térong sareng cabé héjo, potong sakedik.
  3. Kami nempatkeun wajan kana seuneu kalayan jet minyak anu saé, nalika éta panas urang tambahkeun bawang kana peach, tinggalkeun 5 menit sareng tambahkeun sesa sayuran.
  4. Hayu aranjeunna ngorondang sadayana sakitar 15 menit nganggo panas sedeng atanapi dugi ka sadayana sayuran diadu. Satengahna masak urang tambahkeun uyah kana sayuran.
  5. Dina mangkok urang nempatkeun endog, ngéléhkeun éta.
  6. Sakali sayuran dikocok, urang bakal nempatkeun kana solokan supados aranjeunna ngaleupaskeun minyak anu dicandak kalayan saé.
  7. Sakali lemes urang tambahkeun kana mangkok babarengan sareng endog, gaul. Upami diperlukeun urang tiasa nambihan endog sanés atanapi sababaraha bule.
  8. Kami nyandak panci anu sanés kanggo ngadamel dadar ku sakedik minyak, urang tambihkeun sadayana campuran tina dadar sayuran, nalika mimiti saé di gigirna urang bakal ngahurungkeun deui kalayan bantosan piring.
  9. Kami nempatkeun tortilla deui kana seuneu dugi ka dilakukeun sesuai ka resep urang.
  10. Kami nyandak kaluar sareng ngalayanan.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.