Omelet chard sareng kéju Swiss

Omelet chard sareng kéju Swiss, piring anu saderhana sareng gancang pikeun didamel, idéal pikeun tuang siang. Hidangan sareng sayuran sareng anu nambihan kéju masihan rasa anu langkung pikaresepeun.

Sakumaha biayana pikeun tuang sayuran, anjeun kedah milarian kumaha ngenalkeunana, sanaos saur kuring langkung gampang pikeun masihan sayuran ka anu leutik tibatan anu gedé, anu gedé henteu gampang dibobodo. Ieu piring tina omelet chard kalayan kéju idéal, ku cara ieu bakal langkung gampil ngadahar omelet chard ieu.

Kalayan chard urang tiasa ngadamel seueur jinis resep, éta ogé idéal pikeun dilebetkeun dina stews sareng stews.

Omelet chard sareng kéju Swiss
Author:
Jenis resép: Tortillas
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kebat chard Swiss
  • huevos 4
  • 50 gr. kéju parut
  • 1 jet minyak
  • Sal
Persiapan
  1. Kami bakal ngabersihkeun chard heula. Urang ngumbah daun ku nyoplokkeun untaian, potong kana potongan leutik. Teras we bakal masak chard pikeun sababaraha menit, aranjeunna tiasa asak dina gelombang mikro atanapi dikukus, éta ngan ukur supados aranjeunna langkung lembut sareng langkung saé dina omelet.
  2. Urang lebetkeun 4 endog kana mangkok, sambel. Tambahkeun kéju parut, chard sareng sakedik uyah upami anjeun hoyong, gumantung kana kéju anjeun moal butuh uyah. Kami ngéléhkeun sadayana kalayan saé, anjeun tiasa nambihan sababaraha endog bodas, sahingga omélét anu saé ditingalkeun henteu seueur konéng.
  3. Kami nempatkeun wajan kana panas sedeng kalayan sababaraha tetes minyak, nalika éta panas urang tambahkeun sadayana campuran tortilla. Urang ngantep éta masak dugi ka urang tingali yén éta mimiti ngagulung sareng sadayana digulung di sakurilingna, urang malikkeun, urang ngantep éta bérés masak dugi ka dulur anu resep.
  4. Kami ngaluarkeun tortilla, nempatkeun kana piring atanapi piring sareng sajam langsung. Haneut saé pisan kumargi kéju parantos lebur sareng éta saé pisan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   luis gonzalo valverde cenahna

    Wilujeng siang, kuring ngajantenkeun kasempetan anu dipikaresep pikeun hatur nuhun kana buku resep anjeun anu sering janten seueur sareng raos, kuring nuturkeun resep anjeun unggal dinten, hatur nuhun