Oatmeal sapeuting sareng chia sareng apel karamel

Oatmeal sapeuting sareng chia sareng apel karamelNaon ari sapeuting? Dugi ka sataun katukang kuring teu acan tiasa ngajawab patarosan ieu. Sareng henteu kusabab jawabanana henteu saderhana. Oatmeal sareng chia sapeuting, dina hal ieu, henteu ngan ukur bubur tapi anu diséépkeun kanggo soak sapeuting dina kulkas. Basajan, leres?

Kalayan kecap séjén, bubur anu sanés masak tina gandum sareng susu atanapi inuman sayuran dina seuneu, hayu aranjeunna beristirahat tiis sahingga oat nyerep cairanana sareng lemes. Sareng éta kumaha kuring ngadamel dasar tina oatmeal sapeuting sareng chia ku apel karamel; langkung pikeun genah tibatan anu sanés.

Ngelenyepan gandum sareng mojang anu nganggo inuman sayuran sapeupeuting ngagaduhan kaunggulan. Nalika anjeun bangun anjeun ngan ukur kedah manaskeun, upami anjeun hoyong, sareng nambihan iringan anu anjeun pikahoyong. Dina hal ieu aranjeunna Apel Caramel, parah tiasa potongan buah, kacang atanapi coklat. Naha anjeun wani nyobian aranjeunna?

Resepna

Oatmeal sapeuting sareng chia sareng apel karamel
Oatmeal sareng chia sapeuting ieu sareng apel caramelized mangrupikeun sarapan anu saé pikeun ngamimitian poé kalayan énergi.
Author:
Jenis resép: Desayuno
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 gelas inuman almond
  • 1 séndok siki chia
  • 3 séndok loma digulung gandum
  • 1 séndok madu
  • 1 séndok ekstrak vanili
  • Ciwit kayu manis
  • Kacang asak
Pikeun apel karamel
  • 1 apel, potong buah
  • 1 séndok téh minyak zaitun
  • Séndok 1 madu
  • Kayu manis rasa
  • ciwit uyah
Persiapan
  1. Kami nyampur dina wadah kedap udara gandum, siki chia, inuman sayuran, madu, kayu manis sareng ekstrak vanili.
  2. Kami nutup wadah na urang antepkeun na dina kulkas sahenteuna 6 jam atanapi sapeuting.
  3. Ogé wengi atanapi énjing-énjing urang nyiapkeun apel karamel. Jang ngalampahkeun ieu, urang panaskeun sakedik minyak dina panci sareng campur sareng madu. Nalika campuranna panas, tambahkeun potongan apel na urang ngantepkeun aranjeunna caramelize, ngarobahna nalika aranjeunna emas dina hiji sisi. Nalika aranjeunna ampir réngsé nambah kayu manis sareng ciwit uyah, campur sareng mareuman panasna.
  4. Urang panaskeun bubur oatmeal, Tempat anu apel sareng kemiri dina ieu sareng tuang panas oatmeal sapeuting sareng chia kalayan apel karamel.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.