Nyiapkeun stew kacang bodas nikmat ieu kalawan sayuran

Stew kacang bodas kalayan sayuran

Di imah teu aya saminggu nu urang teu nyiapkeun a kacang polong, ayeuna mangsa gugur. Sareng ieu stew kacang bodas kalayan sayuran Ieu salah sahiji pangbasajanna. Stew anu ogé tiasa dinikmati ku anjeun anu nuturkeun diet vegetarian atanapi vegan.

Upami anjeun resep masakan legume, kuring yakin anjeun bakal resep anu ieu. Daptar bahan pondok, tapi stew teu kakurangan rasa. Cai mibanda kacang bodas salaku bahan utama tapi ogé ngawengku bawang, cabe beureum, wortel jeung kentang, Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar.

kaldu pisan kandel, utamana lamun kawas kuring anjeun mash sababaraha kentang jeung wortel babarengan jeung kaldu meh gains konsistensi. Naha anjeun wani nyobian? Ieu mangrupikeun piring anu pikaresepeun pisan nalika panas sareng anjeun tiasa nyiapkeun sababaraha dinten, anjeun moal bosen!

Resepna

Stew kacang bodas kalayan sayuran

Author:
Dapur: Tradisional
Jenis resép: Sayuran
Porsi: 4

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 400 g. kacang bodas (soaked peuting tadi)
  • 1 cebolla
  • 3 wortel ageung
  • ½ cabé beureum
  • 2 kentang
  • 4 cengkéh tina bawang bodas
  • 1 daun salam
  • 3 sendok minyak zaitun
  • 6 cabé hideung
  • Sal

Persiapan
  1. Urang mesék bawang sarta kami motong kana satengah. Urang nempatkeun satengah dina cooker slow sarta rendang satengah lianna.
  2. Saatos urang solokan kacang sarta kami nempatkeun eta dina pot jeung peppercorns jeung daun salam.
  3. Panutup generously kalawan cai jeung mawa ka kulub a. Nalika ngagolak, piceun busa, tutup panci sareng saatos ngahontal tekanan anu dipikahoyong, nurunkeun panas sareng Urang masak pikeun ngeunaan 15-20 menit.
  4. Samentawis éta, urang mesék sareng urang motong wortel kana irisan, Rendang cabe beureum jeung mesek jeung potong dadu kentang.
  5. Salajengna, urang panas minyak dina panci jeung bubur bawang kalawan ciwit uyah 5 menit.
  6. Urang nambahkeun cabé, wortel jeung kentang jeung masak pikeun 10 menit deui.
  7. Sanggeus éta, urang tambahkeun sababaraha ladles cai masak kacang Aranjeunna parantos réngsé sareng urang masak salami 15 menit dugi ka kentang lembut.
  8. Janten, sateuacan nambihan kacang, urang mesek sababaraha potongan kentang jeung wortel jeung bagian tina kaldu pikeun fatten up.
  9. Sakali ditambahkeun kacang lemes (sareng sakedik deui kaldu upami urang tingali peryogina), masak salami 5 menit supados sadaya rasa nyampur sareng éta!
  10. Urang ngarasakeun Stew kacang bodas kalayan sayuran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.